Επίσκεψη του υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Λίλτση στην Αστυνομία- «Η ασφάλεια των συμπολιτών μας είναι προτεραιότητα»



Θεσσαλονίκη, 04.03.2019


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επίσκεψη του υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Λίλτση στην Αστυνομία- «Η ασφάλεια των συμπολιτών μας είναι προτεραιότητα»

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος της Αστυνομίας, την υποστελέχωση των αστυνομικού τμήματος και τον εξοπλισμό που χρήζει εκσυγχρονισμού και αντικατάστασης ενημερώθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά και γιατρός, Γιώργος Λίλτσης κατά την εθιμοτυπική συνάντησή του στο Αστυνομικό Τμήμα Παύλου Μελά.
Ο κ. Λίλτσης συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» συναντήθηκε με τον διοικητή του Τμήματος Α/Υ΄, Στοϊκούδη Νικόλαο και ενημερώθηκε για μια σειρά ζητημάτων.
Όπως ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος τα προβλήματα που προέκυψαν από την εφαρμογή του «Καλλικράτη» στην Αστυνομία είναι καθημερινά και «τα βλέπουμε στις γειτονιές μας». «Δυστυχώς ενώ υπήρχε η υπόσχεση από την Πολιτεία για δημιουργία επαρκών σε εξοπλισμό και δυναμικό αστυνομικά τμήματα, κάτι τέτοιο δεν έγινε πράξη. Το αστυνομικό μας τμήμα παραμένει υποστελεχωμένο και τα προβλήματα των αστυνομικών είναι δεκάδες» σχολίασε ο κ. Λίλτσης, χαρακτηριστικά.
Μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το Αστυνομικό Τμήμα Παύλου Μελά βρίσκεται σε δυσπρόσιτη για τους πολίτες περιοχή, ενώ όπως είπε η κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Σταυρούπολης είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση της εγκληματικότητας και της ανομίας σε μια περιοχή όπου κατοικούν 120.000 άνθρωποι και δεσμεύτηκε πως όταν εκλεγεί δήμαρχος θα προκαλέσει συνάντηση των αρμόδιων παραγόντων και της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για να γίνουν βελτιωτικές ενέργειες.
Ο κ. Λίλτσης απαρίθμησε μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν τον κόσμο, όπως είναι η αύξηση της εγκληματικότητας και η ανασφάλεια που αισθάνονται οι πολίτες, αφού τα παραβατικά στοιχεία δρουν ανενόχλητα ακόμα και μέρα μεσημέρι. Επίσης δεσμεύτηκε πως η διοίκηση της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» θα συμβάλλει στο έργο των αστυνομικών της περιοχής και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών βελτιώνοντας τον ηλεκτροφωτισμό του δήμου, παρέχοντας δε και τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό που θα εξασφαλιστεί από ιδιωτικές χορηγίες αλλά και την αξιοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων και παροχή οποιασδήποτε άλλης βοήθειας. Ο κ. Λίλτσης είπε επίσης πως θα ενισχύσει τη συνεργασία μεταξύ Δημοτικής Αστυνομίας και Ελληνικής Αστυνομίας για να επιτευχθούν καλύτερα αποτελέσματα στην από κοινού αντιμετώπιση της ανομίας.
Tέλος, ευχαρίστησε όλους τους άνδρες και τις γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ. και ειδικότερα του Τμήματος μας, που καθημερινά δίνουν τον δικό τους αγώνα, με αυταπάρνηση και κίνδυνο για την ασφάλεια των δημοτών Παύλου Μελά.



(Τηλέφωνο επικοινωνίας: Γιώργος Λίλτσης 6944265352)


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!