Δήλωση στήριξης του Σωκράτη Τούσκα στον Παντελή Σκαρλάτο


ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ:  ΣΩΚΡΑΤΗ ΤΟΥΣΚΑ
Συνταξιούχος
Με εμπειρία ετών στην τοπική αυτοδιοίκηση και διάθεση  για ουσιαστική δουλεία στοχεύοντας πάντα στο καλό του τόπου μου, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στηρίζοντας τον Παντελή Σκαρλάτο και την παράταξη "αν.α.σ.α" για το Ωραιόκαστρο.
Εργάστηκα στην Αγροτική Ένωση Συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης και κατοικώ στον Πεντάλοφο. Το ενδιαφέρον μου για τον τόπο που κατοικώ με την οικογένειά μου είναι προφανές καθώς έχω έντονη ενασχόληση με αθλητικούς, πολιτιστικούς φορείς και στηρίζω κάθε πρωτοβουλία που  συμβάλλει στην βελτίωση της ποιότητα ζωής, τόσο για μένα όσο και για τους συμπολίτες μου.
Λαμβάνοντας υπόψη,  ότι η τοπική αυτοδιοίκηση απαιτεί πρωτίστως γνώση και εμπειρία, διεκδικώ την στήριξη των συμπολιτών μου.
Επέλεξα να στηρίξω τον Παντελή Σκαρλάτο γιατί πιστεύω πως είναι ο πλέον κατάλληλος Δήμαρχος για το Ωραιόκαστρο. Διαθέτει τόσο τα χαρακτηριστικά του Ανθρώπου που ενδιαφέρεται για τους συμπολίτες του, όσο και την κατάρτιση που προέρχεται από την επαγγελματική του δραστηριότητα.
Προσδοκώ σε ένα καλύτερο μέλλον που θα έρθει μέσα από μία νέα πρόταση !






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!