Ευρωπαϊκοί Αγώνες Μπάσκετ με αμαξίδιο στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου


7/3/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευρωπαϊκοί Αγώνες Μπάσκετ με αμαξίδιο
στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

            Τον προκριματικό γύρο του Γ΄ Ομίλου της ευρωπαϊκής διοργάνωσης μπάσκετ με αμαξίδιο “EUROLEAGUE 3” φιλοξενεί την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Μαρτίου ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου.
            Οι αγώνες, τους οποίους διοργανώνει ο  Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία “Μέγας Αλέξανδρος 1994” σε συνεργασία με τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας-Περιφερειακή Eνότητα Θεσσαλονίκης θα διεξαχθούν στο ΔΑΚ Ευόσμου “Βούλα Πατουλίδου” (οδός Γοργοποτάμου & Εθν. Αντιστάσεως), με τη συμμετοχή ομάδων από την Ελλάδα, την Τουρκία, την Πολωνία και τη Γαλλία.
            Πρόκειται για μια κορυφαία  διοργάνωση που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για τη δυναμική ενός αθλήματος που αναδεικνύει τη δύναμη της θέλησης και την αξία του ευ αγωνίζεσθαι.
Η τελετή λήξης των Ευρωπαϊκών αγώνων θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου 9 Μαρτίου, μετά και την ολοκλήρωση του τελευταίου αγώνα (19.00).

Πληροφορίες: Άγγελος Διμπιτούζης, Πρόεδρος Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία “Μέγας Αλέξανδρος 1994”, τηλ. 6906811291
Επισυνάπτεται η αφίσα με το πρόγραμμα των αγώνων.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!