Επίσημη πρώτη για το νέο πρότυπο Γυμναστήριο – Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ου Γυμνασίου Ευκαρπίας


Εγκαινιάστηκε την Τρίτη 9 Απριλίου 2019 το νέο Γυμναστήριο - Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ου Γυμνασίου Ευκαρπίας, στο σχολικό συγκρότημα της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού 1, όπου εδρεύουν το 1ο Γυμνάσιο και το Λύκειο Ευκαρπίας.
Ένας πρότυπος σύγχρονος λειτουργικός αθλητικός χώρος που κατασκευάστηκε σύμφωνα με τη μελέτη του Τμήματος Σχολικής Στέγης της Τεχνικής Υπηρεσίας και υπό την επίβλεψή της και θα χρησιμοποιείται από τους 500 μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου, αλλά και από το σύνολο της νεολαίας της Ευκαρπίας, για Αθλοπαιδιές και για άλλες εκδηλώσεις - δράσεις.
Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και οι δύο διευθυντές του 1ου Γυμνασίου  Γεώργιος Τσιόκος και του Λυκείου Πασχάλης Σέντερης, καλωσόρισαν μαθητές, εκπαιδευτικό προσωπικό των δύο σχολικών μονάδων της Ευκαρπίας, τον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Χατζηβρέττα, τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Παύλου Ματζιάρη, τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδημάρχους, Γενικό Γραμματέα, Εντεταλμένους, Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους.
Δημόσιας Υγείας και Αλληλεγγύης
Ιδιαίτερα συγκινητική η παρουσία της Χρυσούλας Αντωνιάδου, παραολυμπιονίκη κολύμβησης και πρώην μαθήτριας των σχολείων της Ευκαρπίας, το όνομα της οποίας θα δοθεί σε αυτό το νέο αθλητικό στολίδι του Δήμου Παύλου Μελά.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!