Το πανηγύρι του Αη Θανάση σον Εύοσμο


Συναυλία παραδοσιακής Μουσικής με τον Αλέξανδρο Ζώρα


Mε σεβασμό στη διάσωση και διατήρηση της τοπικής Θρησκευτικής –μας κληρονομιάς και ευθύνη για τη μεταλαμπάδευση της στη νέα γενιά, ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Διοικητικών Υπηρεσιών, Πολιτισμού- Αθλητισμού- Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και σε συνεργασία μετο Τμήμα Σχεδιασμού Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων, τιμούν –τον Άγιο Αθανάσιο- κάθε χρόνο την ημέρα ανακομιδής των Λειψάνων του - ο οποίος όπως είναι γνωστό σκέπει τον τόπο μας από το 1818, δηλαδή εδώ και 201 χρόνια.

Για την μεγάλη εορτή του τοπικού μας Αγίου Αθανασίου, συνδιοργανώνουν Συναυλία παραδοσιακής Μουσικής με τον Αλέξανδρο Ζώρα – τον ιδρυτή των Χάλκινων της Γουμένισσας, με την συμμετοχή των χορευτικών τμημάτων του Δήμου, την Πέμπτη 2 Μαΐου 2019 στις 20:00 στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου και Λυκείου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Ευόσμου, όπισθεν του ομώνυμου ιστορικού Ιερού Ναού του Αγίου Αθανασίου.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!