"Χτύπημα στο πατριωτικό κύτταρο" του βουλευτή ΝΔ Σάββα Αναστασιάδη


ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ
Του Σάββα Αναστασιάδη, βουλευτή ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης
Αν η παρατηρητικότητα ενός πολιτικού ή το πολιτικό κριτήριο ενός πολίτη μπορεί να διακρίνει ομοιότητες μεταξύ του τρόπου διακυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα με αυτόν των αγαπημένων του δασκάλων Τσάβες και Μαδούρο, η επιστημονική οξυδέρκεια σε συνδυασμό με την προαπαιτούμενη εντιμότητα μπορεί να διακρίνει την επιχείρηση ιδεολογικού προσηλυτισμού της μαθητικής νεολαίας, από το κόμμα που από το 2015 κυβερνά τη χώρα. 
Το επισημαίνει με ένα εξαιρετικό άρθρο του ο Κωνσταντίνος Λεντάκης. Όπως αναφέρει, η ένταξη της κοινωνιολογίας στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση δεν είναι τίποτα άλλο παρά πλύση εγκεφάλου σε ανήλικους μαθητές.  «Αν οι μαθητές υιοθετήσουν μέρος αντιλήψεων που περιγράφονται, τότε θα αντιμετωπίσουμε πολύ μεγάλο πρόβλημα στο μέλλον ως κοινωνία. Τον  ΣΥΡΙΖΑ μπορούμε να τον ξεφορτωθούμε οριστικά στις επόμενες εκλογές, αλλά μας αφήνει ως παρακαταθήκη των ιδεοληψιών του την πλύση εγκεφάλου της επόμενης γενιάς» τονίζει.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ προχωρά σε ιδεολογικού τύπου παρεμβάσεις με τρόπο αμείλικτο.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!