Βαλκανικό Φόρουμ στη Θεσσαλονίκη με θέμα «Διαβαλκανικές Υποδομές και Δίκτυα Συν-ανάπτυξης - Μοχλοί Προώθησης της Επιχειρηματικότητας και της Καινοτομίας»


«ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ για την  ΕΙΡΗΝΗ, τη  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΚΑΙ την  ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ» (ΑΜ 10504)
                    
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Νομικοί  της Θεσσαλονίκης, μέλη της Ομάδας και του Σωματείου «ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ για την  ΕΙΡΗΝΗ, τη  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ την  ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ» (ΑΜ 10504) θα συμμετάσχουν στο πρώτο Βαλκανικό Φόρουμ, που θα γίνει 5-6 Απριλίου  στη Θεσσαλονίκη με θέμα «Διαβαλκανικές Υποδομές και Δίκτυα Συν-ανάπτυξης - Μοχλοί Προώθησης της Επιχειρηματικότητας και της Καινοτομίας» και θα παρέμβουν αναδεικνύοντας την ανάγκη συντονισμού  των δικαστικών συστημάτων των Βαλκανικών χωρών προς την κατεύθυνση διασφάλισης του ανώτατου δυνατού επιπέδου «ασφάλειας δικαίου», που είναι κρίσιμο ώστε  οι επιχειρήσεις της περιοχής να διευκολύνονται στον προγραμματισμό των δραστηριοτήτων τους και στα επενδυτικά τους σχέδια .
                          
Θεσσαλονίκη, 4.4.2019
                           Από το Γραφείο Τύπου


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!