Δόθηκε σε κυκλοφορία ο νέος κόμβος στην Αγνώστου Στρατιώτη της Πολίχνης



Τη Δευτέρα 8 Απριλίου τέθηκε σε λειτουργία ο νέος κυκλοφοριακός κόμβος των οδών Αγνώστου Στρατιώτη, Ολυμπιονίκη Καρυπίδη και Παπάφη, στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Πολίχνης, στην νοτιοανατολική είσοδο του Δήμου Παύλου Μελά.
Ένα σημαντικό έργο ανάπλασης που ξεκίνησε πριν από 6 μήνες (από τα τέλη Οκτωβρίου 2018) υπό την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Παύλου Μελά και με πρωταρχικό σκοπό την ενίσχυση της ασφάλειας των πεζών και διερχόμενων οχημάτων, σε δρόμους με συχνότατη διέλευση κυρίως παιδιών και των συνοδών τους.
Η περιοχή διαθέτει σχολικές και προσχολικές μονάδες (Λύκειο ΕΠΑΛ, Γυμνάσιο, Δημοτικό, Νηπιαγωγείο, Βρεφονηπιακό), ΚΔΑΠ ΑμΕΑ, Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο – αθλητική κυψέλη για μικρούς και μεγάλους με δύο κλειστά Γυμναστήρια, ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ, βόλει, ανακαινισμένα γήπεδα ποδοσφαίρου και τένις, υπαίθριο ανοιχτό Γυμναστήριο με εξειδικευμένα σύγχρονα όργανα γυμναστικής, Δημοτική Βιβλιοθήκη, Δημοτικό Ωδείο.
Αναπτύσσεται δίπλα στο Δασύλλιο Μετεώρων και αποτελεί βασική επιλογή πρόσβασης Βυζαντινούς Νερόμυλους, δύο υπερτοπικές επιλογές για όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, κυρίως τη θερινή περίοδο, ενώ η Αγνώστου Στρατιώτη, ο εμπορικότερος δρόμος της Πολίχνης, αποτελεί στο συγκεκριμένο ύψος σημαντική επιλογή εισόδου – εξόδου στην Περιφερειακή οδό για ντόπιους και διερχόμενους οδηγούς.
στους 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!