Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στο Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου Μελά: Ημερίδα υπό την αιγίδα Υπουργείων Εσωτερικών και Οικονομίας & Ανάπτυξης



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ημερίδα με θέμα «Το Νέο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης  στο κτίριο Α2 του Μητροπολιτικού Πάρκου Παύλου Μελά και η συλλογική μνήμη της πόλης» διοργανώνεται την Πέμπτη 18 Απριλίου και ώρα 17.00, στο Δημοτικό Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης, Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη, από το Δήμο Παύλου Μελά, τη ΜΑΘ ΑΕΕ/ΟΤΑ - Αναπτυξιακή Μείζονος Αστικής Θεσσαλονίκης και την Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων ΜΟΔ Α.Ε., υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών και του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης.
Στόχος της ημερίδας είναι να αναδειχτούν και να τεκμηριωθούν επιστημονικά οι κοινωνικές, ιστορικές και τεχνικές πλευρές της ίδρυσης και λειτουργίας ενός Μουσείου Εθνικής Αντίστασης στο Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου Μελά, αλλά και οι δυνατότητες και προοπτικές που ανοίγονται για να λειτουργήσει το Μουσείο ως μια παρέμβαση υπερτοπικής κλίμακας που θα συμβάλλει στην ενίσχυση της συλλογικής μνήμης της πόλης.  


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!