Σε debate καλεί τους συνυποψηφίους τηςστον δήμο Παύλου Μελά η Σίσσυ Φραγκοπούλου

Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε δημόσιο διάλογο(debate) καλεί με επιστολή της τους επικεφαλής όλων των υποψήφιων συνδυασμών στις εκλογές του Μαΐου στον Δήμο Παύλου Μελά η υποψήφια Δήμαρχος με την «Πόλη Μπροστά - Προοδευτική Συμμαχία για τον Δήμο Παύλου Μελά» Σίσσυ Φραγκοπούλου.
Όπως αναφέρει στην επιστολή η Σίσσυ Φραγκοπούλου, ενόψει των εκλογών του Μαΐου για την ανάδειξη της νέας Δημοτικής Αρχής στον Δήμο Παύλου Μελά οι δημότες πρέπει να έχουν μία ολοκληρωμένη και σφαιρική ενημέρωση για τα προβλήματα της πόλης μας αλλά και τις προτάσεις και δεσμεύσεις των υποψήφιων συνδυασμών.
«Προς την κατεύθυνση αυτή, πιστεύω ότι είναι απαραίτητο να υπάρξει ένας κύκλος εκδηλώσεων διαλόγου σε κάθε μία από τις δημοτικές ενότητες ή εναλλακτικά μίας δημόσιας συζήτησης (debate) με τη συμμετοχή όλων των υποψήφιων Δημάρχων παρουσία των πολιτών, η οποία θα μεταδοθεί και ζωντανά μέσω Διαδικτύου.
Οι επικεφαλής των συνδυασμών θα αποφασίσουμε από κοινού τη διαδικασία καθώς και τον χρόνο, τον τόπο και τους όρους της δημόσιας συζήτησης», καταλήγει στην επιστολή η υποψήφια Δήμαρχος.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!