Περίπατος Ευχών με το “Make-A-Wish” στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

18/4/2019

Περίπατος Ευχών με το “Make-A-Wish
στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης
υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός “Make-A-Wish”(«Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος») γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 μαζί με τα υπόλοιπα παραρτήματά του σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο και διοργανώνει τον πιο φωτεινό Περίπατο Ευχών, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Το “Make-A-Wish” καλεί τον κόσμο να φορέσει κάτι μπλε και να περπατήσει μαζί με τους φίλους και υποστηρικτές του, γιορτάζοντας την εκπλήρωση της πρώτης Ευχής, του Chris, που στις 29 Απριλίου 1980 έγινε αστυνομικό για μια ημέρα και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του οργανισμού “Make-A-Wish”.
Ο Περίπατος Ευχών της Θεσσαλονίκης θα ξεκινήσει το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στις 7 το απόγευμα, με σημείο τερματισμού τις Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου, οι οποίες θα φωταγωγηθούν συμβολικά στα μπλε. Το “Make-A-Wish” στέλνει το πιο αισιόδοξο μήνυμα, συμβάλλοντας στην εκπλήρωση ευχών παιδιών που πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες. Παράλληλα με τον Περίπατο Ευχών, θα θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις εορτασμού κατά την εκκίνηση και τον τερματισμό.
Οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στον Περίπατο Ευχών μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2310523978 ή να κάνουνηλεκτρονική εγγραφή στη διεύθυνση: https://makeawish.gr/walk4wishes-thessaloniki-2019/?fbclid=IwAR1PQCp1v6xQLwL1RnUULEBYAkenKt4-cdVimXScFvMqwZiWyIoQ6AA-Mn0
Προαιρετική εισφορά συμμετοχής: 4€
Με την εισφορά συμμετοχής παραλαμβάνετε και το Αστέρι Ευχής του Οργανισμού.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!