Σε 10 άξονες το πρόγραμμα Πόλη Μπροστά - Ομιλία στη Σταυρούπολη

Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τους δέκα άξονες προτεραιότητας της Πόλης Μπροστά για την αλλαγή σελίδας στον Δήμο Παύλου παρουσίασε η υποψήφια Δήμαρχος Σίσσυ Φραγκοπούλου κατά την ανοιχτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στην Πλατεία Ελευθερίας στη Σταυρούπολη.
«Εμείς οι προοδευτικοί πολίτες έχουμε τη δύναμη, τη γνώση και το σθένος να πάμε την πόλη μπροστά. Να δώσουμε φωνή και βήμα στις λύσεις που εκφράζουμε όλοι εμείς στην καθημερινότητά μας», τόνισε η Σίσσυ Φραγκοπούλου παρουσιάζοντας συνοπτικά το πρόγραμμα του συνδυασμού που αναπτύσσεται σε δέκα άξονες με επίκεντρο τον άνθρωπο: αξιοποίηση του στρατοπέδου Παύλου Μελά, παραχώρηση και αξιοποίηση του στρατοπέδου Καρατάσιου, καθαριότητα-ανακύκλωση, σχολική στέγη, πολεοδομικά ζητήματα, πολιτισμός, αθλητισμός, κοινωνική πολιτική, διαδημοτική συγκοινωνία, επιχειρηματικότητα και ανάπτυξη.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε η Σίσσυ Φραγκοπούλου στην ανάγκη αξιοποίησης και απόδοσης στους κατοίκους του εγκαταλελειμμένου χώρου του ΑΓΝΟ, την επίλυση του προβλήματος με τα αδέσποτα ζώα και στη μείωση της γραφειοκρατίας μέσω της εγκαθίδρυσης μίας νέας σχέση του δήμου με τον πολίτη.
«Η πόλη μας βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Σταθείτε στο πλευρό μας και θα φέρουμε στην πόλη μας τη μεγάλη αλλαγή που όλοι μας έχουμε ανάγκη. Γιατί όταν στεκόμαστε μαζί, ενωμένοι, δίπλα και μαζί με τον πολίτη με πίστη στις αξίες και τις ιδέες μας, δεν υπάρχει κανείς και τίποτε που να μπορεί να μας γυρίσει πίσω», υπογράμμισε η υποψήφια Δήμαρχος κλείνοντας την ομιλία της.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!