Η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Ωραιοκάστρου και ο επικεφαλής της Δάκης Μανουσάκης για τις εκλογές τις 26ης Μαίου 2019


Εδώ είμαστε λοιπόν. Λίγες ημέρες πριν πάμε για να αποφασίσουμε το μέλλον του δήμου μας. Ίσως στην πλέον κρίσιμη ψηφοφορία, αφού ποτέ άλλοτε, δεν είχαμε φτάσει σε τόσο οριακό σημείο.
Όλοι γνωρίζουμε τι έγινε επί διοίκηση Γαβότση. Η ανεύθυνη και επικίνδυνη στάση του δίχασε το λαό του Ωραιοκάστρου.
Η αντιμετώπιση του, ως προς το ζήτημα των προσφύγων και οι εμπρηστικές δηλώσεις του, έφεραν συγκρούσεις μεταξύ των κατοίκων και όχι μόνο. Πήγαμε σε άλλες εποχές βγαλμένες από τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας μας . Για αυτό και είναι χρέος μας να στείλουμε τον κ. Γαβότση  και τους όμοιους του στα σπίτια τους.
Όμως και σε αυτό που λέμε καθημερινότητα τα πράγματα δεν είναι καλύτερα. Τίποτα δε βελτιώθηκε, τίποτα δε δημιουργήθηκε, τίποτα δεν λύθηκε. Τίποτα δεν έκαναν πέντε χρόνια.
Η «ανεξάρτητη κίνηση Ωραιοκάστρου», θα συνεργαστεί σε αυτές τις εκλογές με τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Ελπίζουμε πως με την εκλογή μας θα μπορέσουμε να φέρουμε το Ωραιόκαστρο στο επίπεδο που του αρμόζει. Μία πόλη φιλική, λειτουργική, φιλόξενη, που θα σέβεται τις ανάγκες των ανθρώπων της.
 Όλοι μας κρινόμαστε από την συνέπεια λόγων και πράξεων. Από την πρώτη στιγμή η «κίνηση ανεξάρτητων πολιτών», έδειξε τις προθέσεις της, Λίγο μετά την ίδρυση μας το 2012 καταθέσαμε πρόταση, στην τότε διοίκηση Σαραμάντου, που αφορούσε το κυκλοφοριακό. Και όλα αυτά τα χρόνια συνεχίσαμε να κάνουμε το ίδιο και για άλλα ζητήματα του τόπου μας.
Εμάς λοιπόν μας ενδιαφέρει το γενικό καλό, πάνω από κόμματα και παρατάξεις. Καταθέσαμε προτάσεις που θα βελτίωναν της εικόνα του δήμου μας. Δεν μας άκουσαν και το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Σήμερα υπάρχει η ευκαιρία να τα κάνουμε πράξη.
Εδώ είμαστε λοιπόν. Έτοιμοι να δουλέψουμε . Γιατί εμείς αγαπάμε το τόπο μας και θέλουμε να τον βλέπουμε να πηγαίνει μπροστά.  


Μανουσάκης – Δάκης -  Μαυρουδής υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ωραιοκάστρου με τον συνδυασμό « Δύναμης Δημιουργίας » και υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!