Ολοκληρώνονται τα πρώτα 3,5χλμ ασφαλτόστρωσης της Συμμαχικής Οδού


21 Μαΐου 2019


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώνονται τα πρώτα 3,5χλμ ασφαλτόστρωσης της Συμμαχικής Οδού

Συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης της Συμμαχικής Οδού. Αύριο Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί τα πρώτα 3,5χλμ. από τα συνολικά 8χμλ.
Το έργο της συντήρησης και ασφαλτόστρωσης θα ολοκληρωθεί στην επόμενη φάση, τμηματικά, προκειμένου να μην παρακωλύονται οι συγκοινωνίες και η κίνηση των οχημάτων.
Επισημαίνεται ότι το έργο προχωράει με βάση το χρονοδιάγραμμα, όπως ακριβώς προβλέπεται στη σύμβαση που υπεγράφη μεταξύ δήμου και αναδόχου εταιρίας. Ο δήμος Ωραιοκάστρου ανέλαβε την πρωτοβουλία ασφαλτόστρωσης της Συμμαχικής Οδού σε όλο το μήκος της, συμπεριλαμβανομένων και των δήμων Π. Μελά και Δέλτα.
Υπενθυμίζεται ότι ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 1.200.000 ευρώ. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας χρηματοδοτεί το έργο με 600.000 ευρώ, ο δήμος Ωραιοκάστρου με 300.000 ευρώ από ίδιους πόρους, με 200.000 ευρώ ο δήμος Δέλτα και με 100.000 ευρώ ο δήμος Παύλου Μελά.
«Έχουμε δεσμευτεί ότι το έργο θα ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί. Χρειάστηκε μια δεκαετία για να μπουν στον συγκεκριμένο δρόμο, απ΄ όπου διέρχονται χιλιάδες οδηγοί, μηχανήματα συντήρησης της οδοποιίας. Τώρα, επιτέλους, η Συμμαχική Οδός συντηρείται γιατί για εμάς προέχει, όχι μόνο η αισθητική, αλλά και η ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!