Τι πρέπει να γνωρίζετε για την σημερινή ψηφοφορία και που ψηφίζετε στους δήμους Κορδελιού Ευόσμου, Παύλου Μελά, Ωραιοκάστρου, Αμπελοκήπων Μενεμένης και Νεάπολης Συκεών


Στις 26 Μαίου 2019 διεξάγονται ταυτόχρονα τόσο οι  Ευρωεκλογές στην Ελλάδα όσο και ο  πρώτος γύρος των Περιφερειακών, Δημοτικών και Κοινοτικών Εκλογών απο τις 7:00 το πρωί έως τις 7.00 το απόγευμα.
Άρα την Κυριακή οι ψηφοφορίες είναι 4:
  1. Ευρωεκλογές
  2. Περιφερειακές Εκλογές
  3. Δημοτικές Εκλογές
  4. Κοινοτικές Εκλογές

Οι σταυροί στις Ευροεκλογές είναι μέχρι 4 και το ίδιο και σε όσους ψηφίζουν στις περιφερειακές εκλογές στην Περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης.

Τα εκλογικά τμήματα θα είναι δυο γειτονικά και σε αυτά θα ψηφίζουν οι ψηφοφόροι.

Στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών  www.ypes.gr «Μάθε πού Ψηφίζεις» μπορεί κάποιος να μάθει περισσότερα και επίσηςι στον αριθμό 213 136 1500, από Δευτέρα έως Κυριακή, 09:00 έως 17:00.

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου


Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου ενημερώνει ότι λόγω της αύξησης των εκλογικών τμημάτων ενόψει των Αυτοδιοικητικών - Περιφερειακών εκλογών και των Ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου 2019 καθώς και των επαναληπτικών της 2ας Ιουνίου 2019, τα εκλογικά τμήματα ψηφοφορίας που θα λειτουργήσουν ανά εκλογικό διαμέρισμα διαμορφώνονται σύμφωνα με την κάτωθι λίστα.
Ακριβής ενημέρωση για την περιοχή και το τμήμα όπου καλείται ο κάθε πολίτης να προσέλθει προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα παρέχει και η ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών http://www.ypes.gr/, όπου οι ενδιαφερόμενοι συμπληρώνοντας τα προσωπικά τους στοιχεία στη φόρμα  "Μάθε που ψηφίζεις" και επιλέγοντας ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ αντλούν τη σχετική πληροφόρηση.  


Δήμος Παύλου Μελά

Έχουν γίνει αλλαγές σε εκλογικά κέντρα, ενώ έχουν προστεθεί και νέα σε κάποιες περιοχές λόγω του διπλασιασμού των εκλογικών τμημάτων, οπότε είναι καλό οι πολίτες να ενημερωθούν πριν πάνε να ψηφίσουν.


Δείτε τα εκλογικά τμήματα των Δήμων  Νεάπολης Συκεών, Ωραιοκάστρου, Αμπελοκήπων Μενεμενης στο παρακάτω λινκ, δίνοντας τα στοιχεία σας

https://www.ypes.gr/mathe-poy-psifizeis-forma/







Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!