Θερμά συλλυπητήρια απο την Σίσσυ Φραγκοπούλου για την απώλεια του π. Δημάρχου Παύλου Μελά Διαμαντή Παπαδόπουλου



Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του πρώην Δημάρχου Παύλου Μελά και πρώην Δημάρχου Σταυρούπολης Διαμαντή Παπαδόπουλου εκφράζει η επικεφαλής της παράταξης «Πόλη Μπροστά - Προοδευτική Συμμαχία για τον Δήμο Παύλου Μελά» Σίσσυ Φραγκοπούλου.
«Η είδηση του θανάτου του Διαμαντή Παπαδόπουλου σκόρπισε θλίψη και πένθος στον Δήμο Παύλου Μελά και στον κόσμο της αυτοδιοίκησης. Ο Διαμαντής Παπαδόπουλος επί σειρά ετών υπηρέτησε με συνέπεια κι αφοσίωση τον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης και άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του αρχικά ως Δήμαρχος Σταυρούπολης και στη συνέχεια ως Δήμαρχος Παύλου Μελά», αναφέρει η Σίσσυ Φραγκοπούλου και προσθέτει: «Με τον Διαμαντή Παπαδόπουλο συναντηθήκαμε το 2010 στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο του νεοσύστατου Δήμου Παύλου Μελά, αυτός από τη θέση του Δημάρχου και εγώ από τη θέση της δημοτικής συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης. Προερχόμενοι από τον ίδιο πολιτικό φορέα δώσαμε κοινούς αγώνες για την τοπική αυτοδιοίκηση εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου. Μοιραστήκαμε το κοινό όνειρο για την συνένωση των προοδευτικών δυνάμεων για το καλό του τόπου.  Τα θερμά μου συλλυπητήρια στη γυναίκα του, τα τρία κορίτσια του καθώς και σε όλους τους οικείους του».



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!