Δέσμευση Τσακίρη για οριστική επίλυση του προβλήματος με το νερό μέσα από τη σύνδεση με την ΕΥΑΘ


Ωραιόκαστρο, 19.05.2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δέσμευση Τσακίρη για οριστική επίλυση του προβλήματος με το νερό μέσα από τη σύνδεση με την ΕΥΑΘ


Τη δέσμευση ότι πρόκειται να αναλάβει πρωτοβουλία για την οριστική επίλυση του προβλήματος με το ακατάλληλο νερό ανέλαβε ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου κι επικεφαλής του συνδυασμού «Πρωταγωνιστές Ξανά» Παντελής Τσακίρης, μιλώντας χτες βράδυ στον Δρυμό.
Κατά την προεκλογική ομιλία του στην περιοχή του Δρυμού, ο κ. Τσακίρης υπογράμμισε χωρίς περιστροφές ότι η μόνη ενέργεια που μπορεί να δώσει οριστική κι ασφαλή για τους πολίτες λύση είναι η σύνδεση με το δίκτυο της ΕΥΑΘ.
Ο Παντελής Τσακίρης, μάλιστα, άσκησε δριμεία κριτική στην απερχόμενη δημοτική αρχή για τους αναποτελεσματικούς χειρισμούς της στο μείζον αυτό θέμα και τόνισε ότι όσοι προκρίνουν λύσεις όπως η πρόσμιξη του μολυσμένου σήμερα νερού με το νερό που προέρχεται από το δίκτυο της ΕΥΑΘ είναι ανεύθυνοι, αν όχι επικίνδυνοι. «Νερό λίγο ή πολύ μολυσμένο δεν υπάρχει. Υπάρχει νερό ακατάλληλο ή νερό ασφαλές προς κατανάλωση από τους πολίτες κι εμείς ακριβώς αυτό θα διασφαλίσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πρωταγωνιστές Ξανά».
Μιλώντας από τον Δρυμό, εξάλλου, ο κ. Τσακίρης αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα να προβλεφθούν ανταποδοτικά οφέλη -με τη μορφή παρεμβάσεων περιβαλλοντικού χαρακτήρα, αναπλάσεων κι έργων υποδομής- για τις περιοχές που πλήττονται από τις δραστηριότητες των λατομείων.
Εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης της 26ης Μαΐου, ο Παντελής Τσακίρης ζήτησε να λάβει την εντολή των πολιτών, ώστε να υλοποιήσει το πρόγραμμα που έχει καταρτίσει ο συνδυασμός σε συνεργασία με εξειδικευμένους επιστήμονες. Αφουγκραζόμενοι, εξάλλου, την ίδια την τοπική κοινωνία για την κοινότητα του Δρυμού οι «Πρωταγωνιστές Ξανά» του Παντελή Τσακίρη θα συνεργαστούν στενά με τους συμβούλους που θα αναδειχθούν από τα δύο αυτόνομα ψηφοδέλτια που κατατέθηκαν («Ενωτική Κίνηση Πολιτών Δρυμού» και «Νέα Γενιά για τον Δρυμό»).


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!