Αγώνας Δρόμου «Τρέχω στα στρατόπεδα μαζί με την λάμψη»

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/5
Αγώνας Δρόμου «Τρέχω στα στρατόπεδα μαζί με την λάμψη»
Την Κυριακή 12 Μαϊου 2019 διεξάγεται ο Αγώνας Δρόμου «Τρέχω στα στρατόπεδα μαζί με την λάμψη» με στόχο των διοργανωτών πέρα από το αδιαμφισβήτητο μήνυμα της υγείας και του αθλητισμού, την ενεργοποίηση των πολιτών για ένα διπλό σκοπό:
Πρώτον την ανάκτηση του ζωτικού δημόσιου χώρου των πρώην στρατοπέδων και απόλαυση της ωφέλειάς τους κυρίως από τις επόμενες γενιές και δεύτερον την ενημέρωση - ευαισθητοποίηση για τον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου, την άρση στερεοτύπων και προκαταλήψεων.
Οι Δήμοι Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Παύλου Μελά και ο Σύλλογος «Λάμψη» Γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδος, καλούν με αυτό τον αγώνα τους πολίτες του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης,  να γίνουν όλοι μαζί αρωγοί γιατί … Ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να ιαθεί!
Ο Αγώνας διοργανώνεται για 5η συνεχόμενη χρονιά και η πρωτοβουλία των Δήμων  υποστηρίζεται και φέτος από τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και τον Α.Σ. Ολυμπιακή Δομή.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλες τις ηλικίες και θα διεξαχθεί με ηλεκτρονική χρονομέτρηση.
Περιλαμβάνει διαδρομές 10 χλμ,  5χλμ που θα ενώνουν τα πρώην στρατόπεδα Μεγάλου Αλεξάνδρου, Παύλου Μελά και Καρατάσιου (ώρες έναρξης 11.00 πμ και 11.30 πμ), καθώς και διαδρομές, 2 χλμ, 2 χλμ δυναμικού βαδίσματος και 2 χλμ για ΑΜΕΑ (ώρα έναρξης 11.40) που θα έχουν όπως και πέρυσι αφετηρία και τερματισμό αυτά του Παύλου Μελά και του Καρατάσιου.
Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται και την ημέρα του αγώνα έως τις 9:00 π.μ.
Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!