ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Εκδικάζεται αγωγή κατά τριών μελών του Σ.Φ.Ε.Α.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκδικάζεται αγωγή κατά τριών μελών του Σ.Φ.Ε.Α.

Εκδικάζεται τη Δευτέρα 13 Μαϊου, στις 9 π.μ., στο Πολυμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης η αγωγή που άσκησαν οι απόγονοι του στρατηγού Αθανάσιου Χρυσοχόου, φρουράρχου Θεσσαλονίκης και Γενικού Διοικητή Μακεδονίας στη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής. Η αγωγή στρέφεται εναντίον των μελών του Συνδέσμου Φυλακισθέντων Εξορισθέντων Αγωνιστών (ΣΦΕΑ) 1967-1974, αγωνιστών της Δημοκρατίας Αλέκου Γρίμπα, Σπύρου Σακέτα και Τριαντάφυλλου Μηταφίδη οι οποίοι κατηγορούνται για συκοφαντία.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, πιστεύει πως η Ιστορία δε γράφεται στις δικαστικές αίθουσες και δεν μπορεί να δικαστεί. Εκφράζει τη συμπαράστασή του στους τρεις αγωνιστές και πιστεύει πως η δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος της.
Παράλληλα καλούμε στελέχη και μέλη του κόμματος να εκφράσουν με την παρουσία τους στα δικαστήριο, την υποστήριξή τους στους εναγομένους συναγωνιστές μας.

Το γραφείο Τύπου
ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!