Δημήτρης Δεληγιάννης : “Η νεολαία αποφάσισε! Στηρίζει το νέο και το άφθαρτο!”Δημήτρης Δεληγιάννης : “Η νεολαία αποφάσισε! Στηρίζει το νέο και το άφθαρτο!”

Παρουσία πλήθους νέου κόσμου πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της παράταξης «Αλλάζω την πόλη μου» την Πέμπτη 23/05/2019 στην πλατεία Ελευθερίας, Άνω Ηλιούπολης. Ο Δημήτρης Δεληγιάννης στέλνει ένα μήνυμα νίκης για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές για το ποιος θα πρέπει να είναι ο επόμενος δήμαρχος, αναπτύσσοντας το πρόγραμμα της παράταξης τόσο για την περιοχή της Άνω Ηλιούπολης, όσο και για όλες τις περιοχές της Σταυρούπολης. Ανάφερε χαρακτηριστικά «Αυτά που ακούω από οπαδούς άλλων παρατάξεων για δήμαρχος από Πολίχνη ή δήμαρχος από Σταυρούπολη, να τους ενημερώσω πως ο επόμενος δήμαρχος θα είναι του Παύλου Μελά.! Η παράταξη «Αλλάζω την πόλη μου» θα καταφέρει να ενώσει τον Δήμο.»
Η νεολαία αποφάσισε! Στηρίζει το νέο και το άφθαρτο! Με εγγυητή τον Δημήτρη Δεληγιάννη
"Η Σταυρούπολη αλλάζει, ο Δήμος αλλάζει !"
ΑλλάΖΩ την πόλη μου, ΖΩ την πόλη μου
Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!