Μήνυμα ενότητας από τον Παντελή Τσακίρη κατά την προεκλογική ομιλία του στο Μελισσοχώρι


Ωραιόκαστρο, 20.05.2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μήνυμα ενότητας από τον Παντελή Τσακίρη
κατά την προεκλογική ομιλία του στο Μελισσοχώρι 

Με την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού ξεκίνησε την ομιλία του χτες βράδυ στο Μελισσοχώρι ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου κι επικεφαλής του συνδυασμού «Πρωταγωνιστές Ξανά» Παντελής Τσακίρης.
«Χρέος μας είναι όχι μόνο να θρηνούμε, αλλά και να διεκδικούμε. Εθνικός στόχος είναι η διεθνής αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων», ανέφερε ο κ. Τσακίρης στην εισαγωγική τοποθέτησή του, καθώς η κεντρική ομιλία του στο Μελισσοχώρι συνέπεσε να πραγματοποιηθεί τη 19η Μαΐου, οπότε τιμάται η Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.
Απευθυνόμενος προς το πλήθος των πολιτών που κατέκλυσε την αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελισσοχωρίου, για να ακούσει τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού «Πρωταγωνιστές Ξανά», ο Παντελής Τσακίρης έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας. «Εμείς είμαστε εδώ, για να ενώσουμε κι όχι για να διχάσουμε τους πολίτες», είπε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στα ζητήματα αιχμής για την περιοχή, ο κ. Τσακίρης επανέλαβε τη δέσμευσή του για οριστική επίλυση του προβλήματος με το νερό μέσα από τη σύνδεση με την ΕΥΑΘ.
Εξάλλου, άσκησε δριμεία κριτική στην απερχόμενη δημοτική αρχή και για το θέμα της αποχέτευσης, επισημαίνοντας ότι παρά τις από ετών εξαγγελίες για ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου ακόμη μέχρι και σήμερα οι σχετικές εργασίες έχουν ολοκληρωθεί σε ποσοστό που δεν ξεπερνά το 35%.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!