Σάββας Αναστασιάδης: « Καταρρέει » ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βόρεια Ελλάδα.


Σάββας Αναστασιάδης: « Καταρρέει » ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βόρεια Ελλάδα.

Την πεποίθησή του πως δεν έχει κανένα νόημα αυτή τη στιγμή να ζητά depate ο κ. Τσίπρας , εξέφρασε ο βουλευτής ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Radio North 98.0 FM και τους Γιώργο Νεοχωρίτη και Δέσποινα Κρητικού σήμερα το μεσημέρι (3.05.2019)

« Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει κανένα νόημα να ζητά ο κ. Τσίπρας debate ,από τη στιγμή που σχεδόν κάθε δέκα μέρες γίνεται συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών, που αποτελεί depate ζωντανό μέσα στο χώρο του κοινοβουλίου, που παρακολουθούν όλοι οι  Έλληνες,  για συγκεκριμένα θέματα…» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Αναφορικά με όσα είπε ο κ. Πολάκης για τον Στέλιο  Κυμπουρόπουλο  ο βουλευτής ΝΔ τόνισε: « Ο Πρωθυπουργός θα έπρεπε ήδη να είχε παραιτήσει τον κ. Πολάκη, Αντί γι αυτό έκανε μαζί του διακοπές ……..πράγμα που σημαίνει ότι Πολάκης και Τσίπρας είναι το ίδιο, υπάρχει ταύτιση» για να προσθέσει,« Ο Πολάκης αποτελεί για τον Τσίπρα ένα χρήσιμο εργαλείο…τον χρησιμοποιεί όταν θέλει να εκβιάσει, να επιτεθεί, να απειλήσει , να πετάξει αν θέλετε την μπάλα στην κερκίδα όταν αυτό ωφελεί την προπαγάνδα του κόμματός του» Σχετικά με τη διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εν όψει των Ευρωεκλογών ο Αν. Τομεάρχης Εξωτερικών ΝΔ, Απόδημου Ελληνισμού υπογράμμισε: « Δεν περιμένω να είναι η διαφορά μας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές κάτω από 8 μονάδες, και αν λάβουμε υπόψη τις μετρήσεις που κάνουν οι Ευρωπαίοι, που μιλούν για δέκα και δώδεκα μονάδες ,θα είναι ίσως και μεγαλύτερη». « Στη Β. Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει με ένα τρόπο ασυγκράτητο, ότι και να γίνει η κατρακύλα δεν σταματάει, και  ο λόγος είναι προφανής.  Η  καταστροφική και επιζήμια για τη Χώρα συμφωνία των Πρεσπών δεν μπορεί να ξεπεραστεί από το σύνολο του πληθυσμού της Β. Ελλάδας, όχι μόνο από τον κεντροδεξιό χώρο αλλά και από τον κεντροαριστερό και από  ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ» κατέληξε.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!