Πολιτεία με Όραμα: Ποιος έχασε την αξιοπρέπεια για να την βρει ο Παντελής Τσακίρης;

Ποιος έχασε την αξιοπρέπεια για να την βρει ο Παντελής Τσακίρης;
Πολιτική αναξιοπρέπεια και ανηθικότητα αναδεικνύει η στάση του συνδυασμού του Παντελή Τσακίρη και ειδικά υποψήφιο του.
Ο τελευταίος υπερβαίνοντας τα εσκαμμένα και όλους τους άγραφους κανόνες της προεκλογικής ευπρέπειας και ευγένειας, επέλεξε να ανακοινώσει (sic) την υποψηφιότητα του στον Πεντάλοφο, που την έχει ήδη ανακοινώσει, την ίδια ώρα που ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου έχει προγραμματισμένη την κεντρική προεκλογική του ομιλία στον Πεντάλοφο. 
Ο συγκεκριμένος κύριος, εκτελώντας προφανώς εντολές του κ. Τσακίρη, έκρινε πως έπρεπε για πρώτη φορά στην ιστορία των δημοτικών εκλογών στο Ωραιόκαστρο, να βάλει την εκδήλωση του πάνω στην προεκλογική συγκέντρωση ενός υποψήφιου Δημάρχου και δη του νυν Δημάρχου Ωραιοκάστρου. 
Τώρα άραγε θυμήθηκε να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του, μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές, και δύο εβδομάδες μετά την ανακήρυξη των συνδυασμών από το πρωτοδικείο; 
Τους παραδίδουμε και δύο, και ειδικά τον κ.Τσακίρη στην χλεύη των δημοτών του Ωραιοκάστρου.
Είναι καταδικαστέες αυτές οι απαράδεκτες πρακτικές, που δεν προάγουν την συνεργασία και κατ’ επέκταση την ανάπτυξη του Δήμου μας.
Αυτές και άλλες πρακτικές θα καταδικάσουν και οι πολίτες στις κάλπες της επόμενης Κυριακής. 
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΉ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:
Σας προσκαλώ όλους, την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 στις 20:30 , στο καφέ Grande (Τράτσκας) για την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου ως Δημοτικός Σύμβουλος Ωραιοκάστρου στο πλευρό του Παντελή Τσακίρη.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!