Γ. Λίλτσης: «Τα νέα απορριμματοφόρα της διοίκησης Παύλου Μελά έφτασαν αργά, με τις... κάλπες»

Θεσσαλονίκη, 10.05.2019


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γ. Λίλτσης: «Τα νέα απορριμματοφόρα της διοίκησης Παύλου Μελά έφτασαν αργά, με τις... κάλπες»

Ανακοίνωση για τα νέα απορριμματοφόρα του δήμου Παύλου Μελά που έφτασαν στο δήμο... λίγο πριν στηθούν οι δημοτικές κάλπες εξέδωσε η παράταξη «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» και ο υποψήφιος δήμαρχος της περιοχής, Γιώργος Λίλτσης.
«Δεκαέξι μόλις ημέρες πριν από τις εκλογές στις οποίες οι δημότες Παύλου Μελά θα καταδικάσουν στην πράξη και στην κάλπη την αδιαφορία και την ανικανότητα της σημερινής διοίκησης  να αντιμετωπίσει ζητήματα καθημερινότητας, ο δήμαρχος ανακοίνωσε πως ο στόλος του δήμου εξοπλίζεται με 12 νέα απορριμματοφόρα και οχήματα.
Δεκαέξι μόλις ημέρες πριν τις εκλογές ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του επιχειρούν να xρυσώσουν το χάπι και να κοροϊδέψουν τους δημότες μας. Ευτυχώς οι δημότες Παύλου Μελά έχουν μνήμη και θυμούνται. Θυμούνται πως την ώρα που οι υπόλοιποι δήμοι της Δυτικής Θεσσαλονίκης είχαν εξασφαλίσει την απαραίτητη χρηματοδότηση από το 2015 και έχουν ανανεώσει τον στόλο τους εδώ και χρόνια ο απερχόμενος δήμαρχος έχανε το ένα πρόγραμμα μετά το άλλο για να φτάσει σήμερα τελευταίος και καταϊδρωμένος να ανακοινώνει το αυτονόητο ως... επίτευγμα.

Η σημερινή κακή διοίκηση με τις πολιτικές της, την αδιαφορία της και την έλλειψη σχεδίου και οράματος έχει καταστήσει τον ιστορικό δήμο Παύλου Μελά ουραγό της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Οι συμπολίτες μας δεν αξίζουν τέτοια αντιμετώπιση. Κρίμα! Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο δήμο έρχεται σε λίγες ημέρες» σχολίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Λίλτσης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!