Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Παύλου Μελά, Διαμαντής Παπαδόπουλος



Πέθανε σήμερα το πρώι ο Διαμαντής Παπαδόπουλος, πρώην δήμαρχος Παύλου Μελά. Όπως αναφέρεται απο την οικογένειά του στο προσωπικό προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης


"Σήμερα ο Διαμαντής Παπαδόπουλος ταξιδεύει και ομορφαίνει άλλους τόπους και άλλους ουρανούς! Σήμερα τον αποχαιρετάμε. Όσοι φίλοι/ες θέλετε να παρευρεθείτε στην νεκρώσιμη ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στην εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου στην Σταυρούπολη στο τόπο που αγάπησε και φρόντισε στις 14.30!Επιθυμιά της οικογένειας αντί για στέφανα όποιοι/ες το επιθυμούνε μπορούν να καταθέσουν χρήματα στο τραπεζικό λογαριασμό της ‘’ΑΡΣΙΣ’’ Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων προς όφελος της παιδικής προστασίας!
Ο Τραπεζικός λογαριασμός :
IBAN: GR57 0140 7090 7090 0200 2009 353
BIC:CRBAGRAAXXX"


Ποιος ήταν ο Διαμαντής Παπαδόπουλος
Γεννήθηκε  στην Τριανταφυλλιά Σερρών το 1956. Εγκαταστάθηκε στην Σταυρούπολη του 1962 και τελείωσε το 1ο δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης και μετέπειτα το Οικονομικό Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης. 
Παντρεύτηκε ακια απέκτησε τρεις κόρες.
Υποήρξε φοιτητής της Αρχιτεκτονικής στην Ιταλίατο 1975 και το 1981 ολοκλήρωσε τις σπουδές του. Εκανε επαγγελματική καριέρα με την ίδρυση τεχνικού μελετητικού γραφείου.
Διετέλεσε δήμαρχος Παύλου Μελά μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 2014. Ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του Χρήστου Παπαγεωργίου "Πράξεις για τη Μακεδονία"





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!