Κάλεσμα Τσακίρη στη μεγαλύτερη πολιτική αλλαγή που γνώρισε ποτέ ο δήμος Ωραιοκάστρου



Ωραιόκαστρο, 24.05.2019




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κάλεσμα Τσακίρη στη μεγαλύτερη πολιτική αλλαγή που γνώρισε ποτέ
ο δήμος Ωραιοκάστρου


«Να μετατρέψουν την ψήφο τους σε όχημα που θα οδηγήσει στη μεγαλύτερη πολιτική αλλαγή που γνώρισε ποτέ αυτός ο τόπος» κάλεσε τους πολίτες ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου κι επικεφαλής του συνδυασμού «Πρωταγωνιστές Ξανά» Παντελής Τσακίρης, ολοκληρώνοντας απόψε τον κύκλο των προεκλογικών ομιλιών του με μια συγκέντρωση εντυπωσιακή τόσο σε όγκο όσο και σε παλμό, που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο εκδηλώσεων «Rose Garden», στην περιοχή του Ωραιοκάστρου.
Προσδιορίζοντας το διακύβευμα της εκλογικής αναμέτρησης της προσεχούς Κυριακής, ο κ. Τσακίρης υπογράμμισε: «Στην πραγματικότητα καλούμαστε να αποφασίσουμε αν θα συνεχίσουμε να ζούμε με τις ψευδαισθήσεις, τα λάθη και τις παθογένειες με τα οποία ζούσαμε ως τώρα ή αν θα στρίψουμε με δύναμη το τιμόνι, για να αλλάξουμε μυαλά, πορεία και νοοτροπία. Αν θα αφήσουμε τις παραλυτικές δυνάμεις της αδράνειας και της παθητικότητας να νικήσουν για ακόμη μία φορά ή αν θα βρούμε το κουράγιο να κάνουμε την ψήφο μας όχημα της μεγαλύτερης πολιτικής αλλαγής που γνώρισε ποτέ ο αυτός ο τόπος. Αν τελικά θέλουμε έναν δήμο Ωραιοκάστρου που να ζει σε περασμένες εποχές ή έναν δήμο Ωραιοκάστρου που να ανταποκρίνεται στις συνθήκες του 21ου αιώνα».
Ο Παντελής Τσακίρης άσκησε δριμεία κριτική στην απερχόμενη δημοτική αρχή, μιλώντας για ευκαιρίες που θα έπρεπε να αξιοποιηθούν, αλλά τελικά δεν αξιοποιήθηκαν, για χρήματα που θα έπρεπε να διεκδικηθούν, αλλά τελικά δεν διεκδικήθηκαν, για παρεμβάσεις που δήθεν θα γίνονταν, αλλά τελικά ματαιώθηκαν, για έργα υποδομής που σχεδιάστηκαν, αλλά ουδέποτε υλοποιήθηκαν.
«Πέντε χρόνια χαμένα, πέντε χρόνια ματαιωμένων προσδοκιών, πέντε χρόνια ατήρητων υποσχέσεων είναι αρκετά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πρωταγωνιστές Ξανά», τονίζοντας ότι ο δήμος Ωραιοκάστρου δεν έχει άλλο χρόνο για χάσιμο.
«Δεν μπορούμε να εξαναγκάσουμε κάποιον να τιμήσει τον ρόλο του δημάρχου. Δεν μπορούμε να πείσουμε για το αυτονόητο. Ποιο δηλαδή; Ότι η δουλειά του δημάρχου είναι πλήρους απασχόλησης κι όχι χόμπι, για να γεμίσει κάποιος τη μέρα του. Ας το καταλάβουν ορισμένοι καλά επιτέλους. Με το ζόρι δήμαρχος δεν γίνεται! Και εφόσον δεν το κατάλαβαν ως τώρα με την καλή, είμαι βέβαιος ότι θα το καταλάβουν πολύ καλά με την ανάποδη σε δύο μέρες από τώρα με το αποτέλεσμα της κάλπης», σημείωσε με νόημα ο Παντελής Τσακίρης.
Αναφερόμενος στο πρόγραμμα που κατήρτισε ο συνδυασμός «Πρωταγωνιστές Ξανά», ο κ. Τσακίρης υπογράμμισε ότι είναι λιτό, στοχευμένο, κοστολογημένο και περιεκτικό. «Είναι η πυξίδα μας», είπε, «για έναν και μοναδικό προορισμό: Ένα Ωραιόκαστρο για το οποίο θα είμαστε περήφανοι κάθε μέρα, ένα Ωραιόκαστρο που θα είναι τόπος όχι μόνο για να ζεις, αλλά και για να ευημερείς».
«Τίποτα απ΄ όλα αυτά όμως δεν είναι δυνατό χωρίς εσάς, χωρίς τη δική σας βροντερή παρουσία στην κάλπη αυτή την Κυριακή. Μαζί σας τώρα εγώ υπογράφω μια σχέση εμπιστοσύνης. Όμως η υπογραφή μου είναι μόνο το πρώτο μισό της προσπάθειας. Υπάρχει και κάτι άλλο: Η επικύρωση. Και αυτή ανήκει αποκλειστικά σε σας», είπε ο Παντελής Τσακίρης, απευθυνόμενος προς τις εκατοντάδες των πολιτών που έδωσαν δυναμικό «παρών» στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού «Πρωταγωνιστές Ξανά».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!