Εμμανουηλ Ι. Ιωαννιδης: σας ευχαριστώ θερμά που με τιμήσατε με την ψήφο σας

Αγαπητοί μου συνδημότες και συνδημότισσες, καλοί μου φίλοι και φίλες,  

               Νιώθω ιδιαίτερη την ευθύνη ,γιατί με την ψήφο σας τιμήσατε τις αξίες και το όραμά μας για το δήμο, 
Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά, από τα βάθη της καρδιάς μου. Το μήνυμά σας μας λέει «Συνεχίστε».  Μου λέει «συνέχισε». Μας τιμά και με τιμά. Μας δεσμεύει και με δεσμεύει. 
Προσωπικά θα είμαι πάντα αφοσιωμένος σε όποιο καθήκον μου αναθέσει  ο δήμαρχος  και στην αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
        Από  την πλευρά  μου θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα, θερμά και από την καρδιά μου,  όλους εσάς που με εκτίμησατε  ως άτομο και με τίμησατε  με την ψήφο σας. Σας βεβαιώνω ότι θα ανταποδώσω την τιμή που μου κάνατε και φιλοδοξώ  να φανώ χρήσιμος στον κάθε δημότη ξεχωριστά.Δεσμεύομαι ότι θα είμαι μαζί σας και την επόμενη ημέρα για να συζητήσουμε τις απόψεις και τα προβλήματά σας και να διεκδικήσουμε από κοινού τις δράσεις και τις λύσεις που χρειάζονται. 
Θέλω αυτός ο δήμος να προκόβει για όλους, όπου και να βρίσκονται, ότι και να ψήφισαν. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις και από τη δική μου θέση να είναι ο δήμος μας  υπόδειγμα στη Μακεδονία, σας το υπόσχομαι!

Σας ευχαριστώ πολύ!

Με εκτίμηση,
Εμμανουηλ Ι. Ιωαννιδης



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!