«Η ΠΟΛΗ ΑΛΛΙΩΣ» Ενωτική Ανατρεπτική Παρέμβαση στον δήμο Νεάπολης- Συκεών κατέθεσε το ψηφοδέλτιο της. Περιοχή συνημμένων



Δελτίο τύπου
«Η ΠΟΛΗ  ΑΛΛΙΩΣ» –ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ   ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ.
                                                     Τον συνδυασμό του ψηφοδελτίου:  
«Η  ΠΟΛΗ ΑΛΛΙΩΣ» Ενωτική Ανατρεπτική Παρέμβαση στον Δήμο Νεάπολης –Συκεών κατέθεσαν το  πρωί  του Σαββάτου στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης εκπρόσωποι του συνδυασμού. Ο συνδυασμός  εκπροσωπείται συλλογικά από τους Βογιατζή Παναγιώτη, Κεραμειδά Αδαμαντία, Κυπραίου Μαρία και  Λαθήρα Γιάννη.
 Επικεφαλής του  ψηφοδελτίου  ορίστηκε με ομόφωνη απόφαση ο Γιάννης Λαθήρας, Χημικός  εκπαιδευτικός  στο 1ο Γυμνάσιο Συκεών  και πρόεδρος της Γ’ ΕΛΜΕ-Θεσσαλονίκης με πολύχρονη δράση στο συνδικαλιστικό κίνημα της εκπαίδευσης και στα κοινωνικά κινήματα της πόλης. Διετέλεσε μέλος του Γ.Σ. της ΕΔΟΘ και του Γ.Σ. της ΑΔΕΔΥ, πρόεδρος της ΕΛΜΕ Κιλκίς και αιρετός του ΠΥΣΔΕ.  
Στο κεντρικό  ψηφοδέλτιο για το Δημοτικό Συμβούλιο συμμετέχουν συνολικά 42 άτομα, εκ των οποίων 20 είναι γυναίκες.  Η παρουσίαση  του ψηφοδελτίου θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.
·         e-mail  : i.poli.alliws.dimotikikinisi@gmail.com

·         fb :Η Πόλη Αλλιώς Ανατρεπτική Δημοτική Κίνηση στον Δ. Νεάπολης - Συκεών

·         https://ipolialliws.home.blog



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!