αν.α.σ.α: «Δεν θα σταματήσουμε να εργαζόμαστε ώστε να αλλάξουν τα κακώς κείμενα του δήμου μας, χωρίς εκπτώσεις, χωρίς συναλλαγές και υστεροβουλίες!»


Ωραιόκαστρο, 30-05-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 αν.α.σ.α: «Δεν θα σταματήσουμε να εργαζόμαστε ώστε να αλλάξουν τα κακώς κείμενα του δήμου μας, χωρίς εκπτώσεις, χωρίς συναλλαγές και υστεροβουλίες!»

Η «αν.α.σ.α για το Ωραιόκαστρο» θέλει να ευχαριστήσει όλους εσάς τους πολίτες του δήμου, που μας εμπιστευθήκατε με την ψήφο σας στις εκλογές της περασμένης Κυριακής και μας οδηγήσατε στο σημείο να αποτελέσουμε τη μεγαλύτερη έκπληξη απέναντι στο παγιωμένο & κλειστό σύστημα εξουσίας των δημοτικών μας λειτουργιών!
Σας διαβεβαιώνουμε, ότι η ισχυρή δυναμική που αναπτύξαμε χάρη στη δική σας υποστήριξη, δε θα χαθεί, αλλά θα διοχετευτεί επάξια, δημιουργικά και αποφασιστικά μέσω της παρουσίας των στελεχών μας, που οι ίδιοι επιλέξατε, εντός του δημοτικού συμβουλίου, έτσι ώστε να βελτιώνεται όλο και περισσότερο η καθημερινότητα μας και τις προοπτικές του τόπου μας!
Θέλουμε να συγχαρούμε τους δύο υποψηφίους που επιλέχτηκαν στον δεύτερο γύρο.
Θέλουμε και ελπίζουμε σε μια γόνιμη & αγαστή συνεργασία όλων των πλευρών, μέσα στο νέο δημοτικό συμβούλιο!
Τα προγράμματα των δύο συνδυασμών που αναμετρώνται την επόμενη Κυριακή δεν μας εκφράζουν!
Δεν εκπροσωπούν τις ελπίδες και τα σχέδια μας, όπως αυτά αποτυπώθηκαν στο αναλυτικό και τεκμηριωμένο πρόγραμμα μας.
Οι πολλές ασάφειες, οι γενικολογίες, οι θολές επιγραμματικές αναφορές και η συνθηματολογία που χαρακτηρίζουν σχεδόν το σύνολο και των δύο κειμένων που παρουσιάστηκαν ως προγράμματα αυτών των παρατάξεων, δεν μας επιτρέπουν να διαβλέψουμε σε συγκλίσεις και συμπτώσεις σχεδίων και προτάσεων.
Αναμένουμε να δούμε στην πράξη, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του επόμενου δημοτικού συμβουλίου, τις πραγματικές απόψεις των δύο συνδυασμών για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας.
Η «αν.α.σ.α» είναι μια παράταξη, μη προερχόμενη από κομματικό σωλήνα ή από ανθρώπους που επιθυμούν να ικανοποιήσουν την προσωπική τους ματαιοδοξία!
Αποτελεί μια ΝΕΑ παράταξη η οποία γεννήθηκε από ανθρώπους που επιθυμούν αποκλειστικά και μόνο το καλό του τόπου, μέσω της ανανέωσης προσώπων και της αλλαγής των τετριμμένων, πράγμα που δεν αποτυπώνεται στην εικόνα των δύο διεκδικητών της επαναληπτικής διαδικασίας.
Δεν θα σταματήσει να εργάζεται ώστε να αλλάξουν τα κακώς κείμενα του δήμου μας, χωρίς εκπτώσεις, χωρίς συναλλαγές και υστεροβουλίες!


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!