Γ' ΕΛΜΕ-Θ: Πρόταση για αναβολή του 19ου Συνεδρίου της ΟΛΜΕ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ 19ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΟΛΜΕ

Από τις 29 Ιουνίου έως 2 Ιούλη είναι προγραμματισμένο το 19o Συνδικαλιστικό Συνέδριο της ΟΛΜΕ.
Κύριο κριτήριο  για την επιτυχία ενός Συνεδρίου του κλάδου είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη συζήτηση για τα προβλήματα – αιτήματα και την οργάνωση της αγωνιστικής του δράσης, για το επόμενο δίχρονο.
Θεωρούμε πως αυτή η επιδίωξη δεν εξυπηρετείται  στην ημερομηνία που έχει αποφασιστεί η υλοποίηση του Συνεδρίου, λόγω των έκτακτων πολιτικών εξελίξεων και των επικείμενων των εθνικών-βουλευτικών εκλογών. Η συζήτηση αυτή θα γίνεται χωρίς τα δεδομένα της νέας κυβέρνησης, του νέου Υπουργείου Παιδείας  και των προγραμματικών τους δηλώσεων, άρα θα διευκολύνει την μη ανάληψη ευθύνης για αποφάσεις και σχεδιασμό δράσης , και το πιθανότερο είναι να  επικρατήσει μια κοινοβουλευτικού τύπου οξυμένη αντιπαράθεση επικεντρωμένη στις βουλευτικές εκλογές ,παραγκωνίζοντας την αναγκαία πραγματική, πολιτική – συνδικαλιστική συζήτηση .
Γι΄ αυτούς τους λόγους το Δ.Σ της  Γ΄ΕΛΜΕ-Θ αποφάσισε κατά πλειοψηφία να προτείνει προς το ΔΣ της ΟΛΜΕ την αναβολή του 19ου Συνεδρίου για το Σεπτέμβρη. 
Για το Δ.Σ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΑΝΝΑ ΛΑΘΗΡΑ                                                                          ΝΙΚΟΣ ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!