Τελετή λήξης του 24ο Φεστιβάλ Παιδείας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Μ' ένα πλούσιο πρόγραμμα γεμάτο μουσική, χορό, ζωντάνια , κέφι, παλμό, νεανική έμπνευση και καλλιτεχνικές  δημιουργίες πέφτει η αυλαία του 24ου Φεστιβάλ Παιδείας την Τετάρτη 19 Ιουνίου - στην πλατεία Ευόσμου -στις 20.00.
Από το 1995 κάθε χρόνο το Φεστιβάλ Παιδείας του Δήμου μας, δίνει την ευκαιρία, την ελευθερία, την ώθηση  και την δυνατότητα  σε όλη την μαθητική κοινότητα του δήμου μας, να εκφραστεί, να εμπνευστεί, να ονειρευτεί και να δημιουργήσει. Το Φεστιβάλ Παιδείας είναι ο μεγαλύτερος και μακροβιότερος  Μαθητικός Πολιτιστικός θεσμός του Δήμου μας, ο οποίος  φέτος  συμπλήρωσε  24 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας  στη σχολική ζωή  του Δήμου μας.
Το Φεστιβάλ Παιδείας είναι ο μεγαλύτερος και μακροβιότερος  Μαθητικός Πολιτιστικός θεσμός του Δήμου μας, ο οποίος  φέτος  συμπλήρωσε  24 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας  στη σχολική ζωή  του Δήμου μας.
Το συνδιοργανώνουν η Αντιδημαρχία Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς σε συνεργασία  με την Σχολική Επιτροπή  Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης υπό την εποπτεία της Διεύθυνσης Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας.
« Αν η ζωή είναι ένα παιγνίδι, οι φίλοι σου είναι η ομάδα σου! Διάλεξε τους σωστά» ήταν φέτος το θέμα του Φεστιβάλ και τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να  αποτυπώσουν στο χαρτί, στη φωτογραφία, αλλά και στον επιχειρηματολογικό λόγο την δική τους άποψη.

Στην τελετή λήξης συμμετέχουν :
Καλλιτεχνικά Σχήματα
Το 7ο και 19ο Δημοτικά Σχολεία Ευόσμου με τις χορωδίες τους
Το 2ο Γυμνάσιο Ευόσμου με την παράσταση «το μικρό μας τσίρκο» με ξυλοπόδαρους κλπ.
Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας με παντομίμα
Το μαθητικό μουσικό συγκρότημα Ghost notes με ελληνικά και ξένα τραγούδια
Η μουσική σχολή «Εν αρμονία με αγαπημένα και αξέχαστα ελληνικά τραγούδια.

Επίσης θα γίνει η  βράβευση των 14 εθελοντών εκπαιδευτικών του κοινωνικού φροντιστηρίου καθώς  επίσης και διευθυντών που υποστήριξαν και βοήθησαν και κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για την εύρυθμη  λειτουργία (του διευθυντή του Διαπολιτισμικού Λυκείου Ευόσμου κ. Κων/νου Παπαδάκη και της διευθύντριας του 1ου ΓΕΛ Ελευθερίου-Κορδελιού κ. Μαρίας Σαχινίδου)

Περισσότερες πληροφορίες: 2310 774728, 231) 759 717
Χορηγός : cold sin  ice cream


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!