Η Ειρήνη Μήτσιου υποψήφια βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης του ΜεΡΑ25


Τα πρόσφατα αποτελέσματα στις ευρωεκλογές επιφύλαξαν εκπλήξεις  τόσο για την ποσοστιαία διαφορα των δέκα μονάδων  ανάμεσα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, όσο και για την τεράστια συσπείρωση της ΝΔ προκειμένου ο ελληνικός χάρτης να βαφτεί γαλάζιος και να «φτιάξει κλίμα» νίκης και ανόδου στην εξουσία.
Ανάμεσα στην πόλωση και το εμπόλεμο κλίμα μεταξύ των δυο μεγάλων κομμάτων, την ευχάριστη έκπληξη έκανε το ΜεΡΑ25  που με  τις οικονομοτεχνικά άρτιες προτάσεις του από την μία και τον πολιτικό πολιτισμό και τη συνέπεια από την άλλη, κατέκτησε ένα συμβολικά σημαντικό 3% αλλάζοντας το κατεστημένο πολιτικό τοπίο.
Κι όπως ο γραμματέας του ΜεΡΑ25 ο Γιανης Βαρουφακης αναφέρει: «Αυτό μας δημιουργεί ένα μεγάλο καθήκον – το καθήκον να γίνει το ΜέΡΑ25 ο πυρήνας μεγάλης συμπόρευσης πολιτών στην βάση κοινού προγράμματος, στην βάση ενός κοινού πολιτικού πολιτισμού.»
Με αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος λοιπόν απέναντι στους συνοδοιπόρους, τους συμπολίτες, τους συμπατριώτες μου, ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ σε αυτόν τον αγώνα ως υποψήφια βουλευτής στην εκλογικη περιφέρεια της Β´ Θεσσαλονίκης. 
Αγαπημένες φιλες και φίλοι σας ζήτω να μας στηρίξετε γιατί το ΜεΡΑ25, αυτή η φωνή πρέπει να είναι στη Βουλή! 
Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε ΜεΡΑ25!

ΕΙΡΗΝΗ ΜΗΤΣΙΟΥ 
Υπ/φια Βουλευτής ΜεΡΑ25
Β´ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!