Εκδήλωση Θ. Καράογλου για το δημογραφικό τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019


Θεσσαλονίκη, 31 Μαΐου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 03 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

«Δημογραφικό: Προτάσεις και λύσεις για το εθνικό μας αδιέξοδο» είναι ο τίτλος εκδήλωσης που διοργανώνει ο κ. Θεόδωρος Καράογλου τη Δευτέρα 03 Ιουνίου 2019 και ώρα 19.30, στο αμφιθέατρο του συνεδριακού κέντρου «Διακονία» στην Πυλαία.
Εξηγώντας τους λόγους που τον παρακίνησαν να θίξει το συγκεκριμένο ζήτημα, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας σημειώνει πως «η υπογεννητικότητα αποτελεί αυτήν τη στιγμή το μεγαλύτερο εθνικό μας πρόβλημα. Είναι μια εν δυνάμει “βόμβα” στα θεμέλια της χώρας, η οποία -χωρίς ίχνος υπερβολής- υπονομεύει την ύπαρξη του Έθνους μας και την κρατική μας υπόσταση. Άρα η επίλυσή του δημογραφικού είναι επείγουσα ανάγκη. Γιατί το ανησυχητικό δεν είναι μόνο ότι η Ελλάδα εξελίσσεται σε μια χώρα που μικραίνει αριθμητικά. Αλλά κυρίως ότι μεταβάλλεται σε μια χώρα που γερνά με ραγδαίους ρυθμούς».
Εκτός  του κ. Καράογλου, για το δημογραφικό θα μιλήσουν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κα. Μαρία Σπυράκη και ο Διεθνολόγος κ. Βενιαμίν Καρακωστάνογλου.
Στο τέλος της εκδήλωσης θα τιμηθούν πολύτεκνες οικογένειες, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του Κεντρικού Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Νομού Θεσσαλονίκης «Οι Άγιοι Πάντες» κ. Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος.
Την εκδήλωση θα συντονίσει η γιατρός και δημοσιογράφος κα. Λίνα Φιλιππιάδου.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!