4ο Εργαστήρι παιδικών σταθμών Δήμου Παύλου Μελά σήμερα στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου

Έρχεται το 4ο Εργαστήρι των παιδικών σταθμών του Δήμου Παύλου Μελά, που θα διοργανωθεί την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019ώρες 5 με 9 το απόγευμα, στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου.
Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Προνοιακών Θεμάτων Χαρά Αμανατίδου και οι Κοινωνικές Υπηρεσίες, προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να ζήσουν μια ονειρεμένη εμπειρία στο φυσικό περιβάλλον του Καρατάσιου, με ατέλειωτο παιχνίδι, μουσική, παραμύθι, ξυλοπόδαρους, κλόουν, γιγάντιες φούσκες, μαγικά κόλπα, εικαστικά, μαγειρική, face painting, ψηφιδωτά, αφιέρωμα στην ανακύκλωση και πολλές άλλες εκπλήξεις καθώς και δώρα για τα παιδιά αλλά και για τους γονείς – κηδεμόνες!
Και φέτος θα είναι χωρίς όρια η δημιουργικότητα του εξαιρετικού προσωπικού από τους παιδικούς σταθμούς ΓΛΑΡΟΠΟΥΛΙΑ, ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ, ΡΟΔΙ, ΧΡΩΜΑΤΟΥΠΟΛΗ (Δημοτική Κοινότητα ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ), ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ, ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ, ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ, ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ, ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΛΑΔΕΝΗ (Δημοτική Κοινότητα ΠΟΛΙΧΝΗΣ), ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΟΣΜΟΣ (Δημοτική Κοινότητα ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ).
Σας περιμένουμε!


Η Γιορτή Ανακύκλωσης της ΕΕΑΑ
στο 4ο Εργαστήρι παιδικών σταθμών Δήμου Παύλου Μελά
Η καλή συνεργασία του Δήμου Παύλου Μελά με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης καλά κρατεί.  Στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου και στο 4ο Εργαστήρι παιδικών σταθμών της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, θα φιλοξενηθεί το Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης της Ε.Ε.Α.Α. Η δράση εστιάζει στην ενημέρωση - ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη  μείωση, επαναχρησιμοποίηση και ανακύκλωση απορριμμάτων και στο πλαίσιο αυτό θα υπάρχουν εργαστήρια ανακύκλωσης, όπου θα μπορούν να συμμετέχουν μικροί και μεγάλοι για να γνωρίσουν τον κύκλο ζωής των απορριμμάτων ενώ θα διανεμηθούν και σχετικά πληροφοριακά έντυπα. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία μέσα από όμορφα διαδραστικά παιχνίδια να ψυχαγωγηθούν και παράλληλα να εκπαιδευτούν από την εξαιρετική ομάδα της Ε.Ε.Α.Α. που θα προσφέρει τσάντες πολλαπλών χρήσεων σε όλους τους συμμετέχοντες και επισκέπτες.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!