Εγκαίνια νέας παιδικής χαράς στη Ν. Μαγνησία την Πέμπτη 4/7/2019 & ΤΕΒΑ: Διανομή νωπών προϊόντων και υλικών καθαριότητας στο Δήμο Δέλτα από 1-3/7/2019Τη νέα πιστοποιημένη παιδική χαρά στο μεγάλο πάρκο της Νέας Μαγνησίας (οδός Δαβάκη με Κήπων), θα εγκαινιάσουν την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019, στις 11.00 π.μ., ο Δήμαρχος Ευθύμιος Φωτόπουλος και η Πρόεδρος της Κοινότητας Ν. Μαγνησίας Σ. Καραπαύλου.
Το έργο είναι προϊόν της συνεργασίας του Δήμου Δέλτα με τον Όμιλο ΕΛΠΕ. Η κατασκευή πραγματοποιήθηκε με την αποκλειστική χορηγία του Ομίλου «Ελληνικά Πετρέλαια», υπό τη μελέτη και επίβλεψη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου.
Το κόστος του έργου, προϋπολογισμού 240.840,40 ευρώ, ανήλθε στο ποσό των 81.399,76 ευρώ. Οι εργασίες και οι προτεινόμενες παρεμβάσεις στην εν λόγω παιδική χαρά βασίστηκαν στις γενικές αρχές σχεδιασμού με σκοπό την πιστοποίηση και λειτουργία της και περιλαμβάνουν εκτός των άλλων τον ηλεκτροφωτισμό τους, την προμήθεια δαπέδων ασφαλείας και αστικού εξοπλισμού και τη διαμόρφωση διάβασης ΑΜΕΑ.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΕΒΑ
Διανομή νωπών προϊόντων και Βασικών Υλικών Στήριξης σε ωφελούμενους, στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΕΒΑ/FEAD σε σύμπραξη με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Δέλτα και η Κοινωνική Υπηρεσία τη Δευτέρα 1 Ιουλίου, την Τρίτη 2 Ιουλίου και την Τετάρτη 3 Ιουλίου από τις 08:00 έως τις 14:00 στην Χρυσοστόμου Σμύρνης & Ελ. Βενιζέλου, στην Σίνδο, στην γωνία των οδών Χρυσοστόμου Σμύρνης 16 & Κοιμήσεως Θεοτόκου, στην Σίνδο.
Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν για την ημέρα προσέλευσης τους μέσω μηνύματος (ηχητικού ή/και γραπτού) από call center στα τηλέφωνα που έχουν δηλώσει στην αρχική τους αίτηση.
Παρακαλείστε να προσέλθετε την για να παραλάβετε προϊόντα στα πλαίσια του προγράμματος ΤΕΒΑ.
Κάθε ωφελούμενος θα παραλάβει τα εξής Νωπά προϊόντα:
  1. ΚΡΕΑΣ ΧΟΙΡΙΝΟ / Τεμάχια 1, Βάρος 1,0 kg
  2. ΚΡΕΑΣ BOEIO / Τεμάχια1,  Βάρος 1,0 kg
  3. ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ / Τεμάχια 1, Βάρος 0,5 kg
  4. ΤΥΡΙ ΗΜΙΣΚΛΗΡΟ / Τεμάχια 1, Βάρος 0,5 kg
  5. ΜΠΑΝΑΝΕΣ / Τεμάχια 2, Βάρος 2,0 kg
Σύνολο κιλών ανά ωφελούμενο 5 κιλά
Κάθε αίτηση θα παραλάβει τα εξής ΒΥΣ προϊόντα:
  1. ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ Τεμάχια 1, Βάρος 100ml
  2. ΣΑΜΠΟΥΑΝ  Τεμάχια 1, Βάρος 1,0 lt
  3. ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ Γ.Χ. Τεμάχια 1, Βάρος 1,0 lt
  4. ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ Τεμάχια 1, Βάρος 1,0 lt
  5. ΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΡΟΥΧΩΝ Τεμάχια 1, Βάρος 1,0 kg
Σύνολο κιλών ανά αίτηση 4,100 κιλά.
Για την παραλαβή των προϊόντων οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο που να αναγράφει το Α.Μ.Κ.Α. τους, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα. Αν δεν προσέλθει ο ίδιος ο δικαιούχος, ο εκπρόσωπός του να έχει εξουσιοδότηση.
Επισημαίνεται ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους των προϊόντων (κυρίως πολυμελών οικογενειών), απαιτείται από τους ωφελούμενους μεταφορικό μέσο, για να μεταφέρουν τα τρόφιμα που θα παραλάβουν.
Υπεύθυνη για το πρόγραμμα: Μαριάνθη Σπουργίτη / τηλ: 2313305923


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!