Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου: 5η Γιορτή Παγκόσμιας Ημέρας ΠεριβάλλοντοςΜε ένα ζωηρό αεράκι να δροσίζει το καταπράσινο πάρκο Καλόγερος ,ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου διοργάνωσε με επιτυχία την 5η Γιορτή Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019. 
       
Αναπτύχθηκε το "Λούνα Πάρκ" Ανακύκλωσης με περιβαλλοντικά παιχνίδια, έγιναν εργαστήρια κατασκευών με ανακυκλώσιμα υλικά, το κεντρικό εργαστήρι ζωγραφικής  ετοίμασε το πανώ της Ημέρας με θέμα το περιβάλλον, ομάδα μαθητών-εθελοντών στήριξε τη λειτουργία των προσφορών στο κιόσκι, ανέλαβε το face painting, τη μουσική, τα οικολογικά παιγνίδια αλλά και την πρόταση κυκλικής οικονομίας ìå ανταλλαγή ρούχων, βιβλίων παιχνιδιών!
Συμμετείχαν:
ü  MORFOGENNESIS “ Σοφία Μαχαιροπούλου και Μαρία Σούλη.
ü  Γεωργία Παρπόρη και Ζωή Θεοδωρακοπούλου, Εικαστικοί.
ü  Κική Γεωργιάδου, Αρχιτέκτονας.
ü  Άκης Στόϊκος, Μελισσοκόμος.με τη διάφανη κυψέλη του.
ü  Παιδικές Χορευτικές Ομάδες από :
α) Μορφωτική Πολιτιστική Κίνηση Νέων  Μελισσοχωρίου
β) Αναπτυξιακός Σύλλογος Μονολόφου.
γ)Πολιτιστικός Σύλλογςυ Νεοχωρούδας  “Ο Μέγας Αλέξανδρος “ .
ü   2ο Νηπιαγωγείο Ωραιοκάστρου - Γαλήνη με την Διευθύντρια του
   κα. Χρυσάνθη Καραμπιστάνη.
ü  Περιβαλλοντικές Ομάδες Σχολείων Ωραιοκάστρου: 1ο Γυμνάσιο, 3ο Γυμνάσιο με την Τριήρη τους και τον υπεύθυνο καθηγητή τους κ. Νίκο Νταμπαλή, 1ο ΓΕΛ, 2ο ΓΕΛ με την Περιβαλλοντική Ομάδα του και τον υπεύθυνο καθηγητή τους κ. Γιώργο Χη γεωργίου.

Ευχαριστούμε θερμά τους Χορηγούς της εκδήλωσης : το ΑΛΣΟΣ catering, το Kαφέ-Μπαρ FOCUS, την εταιρεία EAT ME, την εταιρεία 3Є, την εταιρεία BIOFIAL, τα Φροντιστήρια ΠΑΛΜΟΣ, τα οικοδομικά υλικά ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, την εταιρεία COMBATT Aνακύκλωση Μπαταριών, την ΕΝΔΙΑΛΕ και την Ε.Ε.Α.Α.

Το σύνθημά μας είναι : Σκέψου παγκόσμια,δράσε τοπικά !!
                                                            
                                                              Από το Σύλλογο
                                                                              Ο Πρόεδρος
                                                                             Γιάννης Τσακίρης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!