Γ. Αρβανιτίδης: Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής σημαίνει τέλος η συμπαιγνία αυταπάτης ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής σημαίνει
τέλος η συμπαιγνία αυταπάτης ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ


Η μεγάλη δημοκρατική, προοδευτική παράταξη, κράτησε τη χώρα όρθια στα δύσκολα.
Ο χρόνος μας δικαίωσε, γιατί είπαμε αλήθειες. Το Κίνημα Αλλαγής είναι εδώ και είναι η μόνη αξιόπιστη πρόταση για την ομαλή μετάβαση στην κανονικότητα με προοδευτικό πρόσημο. Η χώρα όμως, όλα αυτά τα 10 χρόνια της κρίσης, πλήρωσε ένα διαρκώς αυξανόμενο κόστος εξαιτίας της ασυνεννοησίας της εκάστοτε αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ επέδειξαν χαρακτηριστική αδυναμία να κατανοήσουν ότι η έξοδος από την κρίση δεν θα ερχόταν ούτε με τα ΖΑΠΠΕΙΑ ούτε με το σχίσιμο των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ. Μπορεί να έληξε η χρονική διάρκεια του 3ου αχρείαστου Μνημονίου του ΣΥΡΙΖΑ, τα προβλήματα ανάπτυξης και ανεργίας όμως παραμένουν εδώ και η νέα γενιά συνεχίζει να έχει στόχο την φυγή της στο εξωτερικό. Ο λαϊκισμός, η δημαγωγία, η ανικανότητα, της Κυβέρνησης δεν επέτρεψαν στην χώρα μας να βγει νωρίτερα και οριστικά από την κρίση, όπως έγινε με την Ιρλανδία, την Πορτογαλία, την Κύπρο. Οι τυχοδιωκτισμοί του ΣΥΡΙΖΑ και των δεξιών στηριγμάτων του κόστισαν στην χώρα πολλά δις ευρώ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει την ψευδαίσθηση ότι  μπορεί να εξαπατήσει και πάλι τους Έλληνες για να συγκαλύψει τις ευθύνες του και να συγκαλύψει ταυτόχρονα και τις ευθύνες της Κυβέρνησης της ΝΔ την περίοδο 2004-2009. Οι πρόσφατες δηλώσεις Γιούνκερ αποκαλύπτουν ακριβώς αυτή την συμπαιγνία. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δεν ξεχνούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ:

  • Επέβαλε εξοντωτικούς νέους φόρους, κατάργησε το ΕΚΑΣ, αύξησε τις εισφορές κ.α.
  • Στηρίχτηκε σε διχαστικές και πελατειακές λογικές, με μετατάξεις και …ντροπολογίες μέχρι την τελευταία ημέρα της παραμονής του στην εξουσία.
  • Υπονόμευσε τους Θεσμούς.
  • Εργαλειοποίησε τα εθνικά θέματα κάνοντας παραχωρήσεις που εντείνουν τα προβλήματα αντί να τα αντιμετωπίζουν, όπως στα Σκόπια.
  • Χειρίστηκε με ανικανότητα και αλαζονεία το Προσφυγικό αλλά και τις κρίσεις με τις φωτιές και τις πλημμύρες, χωρίς ίχνος ανθρωπιάς.

Στο διογκούμενο λαϊκό αίτημα «να φύγουν αυτοί» και η δική μας απάντηση είναι ένα μεγάλο ΝΑΙ.
Όχι όμως μόνο για να «έρθουν οι άλλοι», μια δεξιά παλαιάς κοπής. Η Ελλάδα πρέπει να ξεκολλήσει από τη στασιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ και να αποφύγει την οπισθοδρόμηση με τη Ν.Δ. Η ΝΔ παραμένει αμετανόητη και εμφανίζει ήδη έπαρση. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι η  παράταξη  που φέρει το μεγαλύτερο βάρος για την κρίση, με την καταστροφική πολιτική της, την περίοδο 2004-2009. Μία πολιτική για την οποία δεν μιλούν ποτέ, δεν έχουν αναλάβει τις ευθύνες τους και δεν έχουν κάνει καμία αυτοκριτική.
Είναι καιρός να επανέλθουμε στην κανονική πραγματικότητα διαγράφοντας την εικονική κανονικότητα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Αρκετά έχουμε πληρώσει τις αυταπάτες τους, ως λαός.

Άρθρο του υποψήφιου βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης με το Κίνημα Αλλαγής Γιώργου Αρβανιτίδη στην ιστοσελίδα vimapress :


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!