Νέος δήμαρχος Ωραιοκάστρου μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ο Ηλίας Ζιακούλης

Πριν απο λίγο ανακοινω΄θηκε σε μέσο κοινωνικής δυικτύωσης απο τον κ Ηλία Ζιακούλη οτι είναι ο νέος δήμαρχος Ωραιοκάστρου. ¨οπως αναφέρει στην ανακοίνωση που ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ:

"Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη η εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπο μου η δημοτική πλειοψηφία, εκλέγοντας με Δήμαρχο Ωραιοκάστρου, μετά την παραίτηση του Αστέριου Γαβότση. Αυτό για το οποίο μπορώ να διαβεβαιώσω όλους σας, τους Δημότες Ωραιοκάστρου, είναι πως δεν θα αφήσω λεπτό να πάει χαμένο από τον έναν και μοναδικό σκοπό μου, αυτόν της βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών του τόπου μας. Υπόσχομαι επίσης, πως θα κάνω ό, τι περνάει από το χέρι μου για την ομαλή μετάβαση της Διοίκησης του Δήμου Ωραιοκάστρου, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο."


https://www.facebook.com/ziakoulis.oraiokastro.antidimarxos/posts/320710425545324?comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22O%22%7D


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!