Συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.σε χώρους του Α.Π.Θ.

Θεσσαλονίκη, 8 Ιουνίου 2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε χώρους εντός του Α.Π.Θ.
Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Πραγματοποιήθηκε απογευματινές ώρες χθες (07-06-2019), στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση από αστυνομικούς Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης και δικυκλιστών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, σε χώρους εντός του Α.Π.Θ., με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Κατά τη διάρκεια της παραπάνω επιχείρησης, συνελήφθησαν τρεις (3) αλλοδαποί ηλικίας 21, 20 και 19 ετών, οι οποίοι κατείχαν ποσότητες κάνναβης. Στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν, κατασχέθηκε κάνναβη συνολικού βάρους (353) γραμμαρίων.
Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά επτά (7) άτομα, από τα οποία συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός, καθώς στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη Χώρα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!