Σ. Αναστασιάδης: "Ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής πάντα στήριζε όλους τους Προέδρους της Νέας Δημοκρατίας"


                                                
                                                            
19 Ιουνίου 2019

                                                           Δελτίο Τύπου

 

Σ. Αναστασιάδης: "Ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής πάντα στήριζε όλους τους Προέδρους της Νέας Δημοκρατίας"


« … ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής  πάντα στήριζε όλους τους  Προέδρους  της Νέας Δημοκρατίας» δήλωσε ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Σάββας Αναστασιάδης, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM 100  και τον δημοσιογράφο Βασίλη Κοντογουλίδη 

 Για το προεκλογικό κλίμα ενόψει των Εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου μεταξύ άλλων ο κ. Αναστασιάδης υπογράμμισε « Αυτές οι εκλογές διαφέρουν από τις προηγούμενες που είχα πάρει μέρος, ως προς τη δυναμική και τον ενθουσιασμό του κόσμου. Η ΝΔ παρουσιάζει μία δυναμική και έναν αέρα που δεν ανατρέπεται με τίποτε, κανείς δεν αμφισβητεί την πρωτιά της…»

Απαντώντας σε  ερώτημα σχετικό με όσα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του,  ότι δηλαδή  αν έρθει στα πράγματα η ΝΔ  θα κατεδαφίσει ότι κοινωνικό έχτισε ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή την τετραετία, ότι θα καταργήσει πολλά από τα επιδόματα,  ότι θα έρθει το σκοτάδι κ. α. ο κ. Αναστασιάδης ανέφερε:
«Όλα αυτά είναι συκοφαντίες και δεν έχουν καμία βάση. Δεν είναι σκοτάδι η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας , καλά αμειβόμενες. Σκοτάδι και υποκρισία είναι το επίδομα των 50 ευρώ που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε αδύνατες κοινωνικές ομάδες από τη μια και από την άλλη η υπερφορολόγηση και η μείωση του αφορολόγητου »  και πρόσθεσε,
 « Η σημερινή κυβέρνηση είναι εγκλωβισμένη στο ιδεολογικό της πλαίσιο, δεν μπορεί να ξεπεράσει τον κρατισμό, τις αρχές της αριστεράς…δεν μπορεί να στηρίξει την ελεύθερη αγορά , παρότι σε όλο τον κόσμο έχει επικρατήσει και έχει δικαιωθεί η επιλογή αυτή, αυτοί επιμένουν σε ένα μοντέλο που δοκιμάστηκε και έχει καταρρεύσει  και δεν ισχύει πουθενά»


...


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!