Ο Νίκος Δημαράς συναντά συναδέλφους του στο περίπτερο του οργανισμού Μαλλιάρης-Παιδεία στο Φεστιβάλ Βιβλίου Θα τιμηθεί ο βετεράνος δημοσιογράφος Γιάννης Λογοθέτης


                                                                                                                                     


21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Νίκος Δημαράς συναντά συναδέλφους του
στο περίπτερο του οργανισμού Μαλλιάρης-Παιδεία στο Φεστιβάλ Βιβλίου
Θα τιμηθεί ο βετεράνος δημοσιογράφος Γιάννης Λογοθέτης

Φιλική συνάντηση δημοσιογράφων με τον Νίκο Δημαρά, συγγραφέα του βιβλίου «Δημοσιογραφικά Παρασκήνια» (εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία) θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Ιουνίου, ώρα 20.00’, στο περίπτερο 73 του Οργανισμού Μαλλιάρης-Παιδεία, στο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης, στη Νέα Παραλία.

Η συνάντηση θα έχει και τιμητικό χαρακτήρα για τον βετεράνο δημοσιογράφο και sport caster των γηπέδων Γιάννη Λογοθέτη, ο οποίος θα είναι παρών για να αφηγηθεί ανέκδοτες ιστορίες από τους αγωνιστικούς χώρους και από τα ραδιοτηλεοπτικά στούντιο. Ο Γιάννης Λογοθέτης θα τιμηθεί από τον Οργανισμό Μαλλιάρης- Παιδεία και από τους «Βετεράνους του Τύπου».

Ο Γιάννης Λογοθέτης θα πλαισιώνεται από τους συναδέλφους του Άγγελο Κολοκοτρώνη, Νίκο Βολωνάκη, Σωτήρη Θεολογίδη και Γιώργο Τραπεζανίδη, καθώς και από τον επίσης γνωστό sport caster και συνοδοιπόρο του στα γήπεδα Γιώργο Κωνσταντινίδη.

Οι γνωστοί δημοσιογράφοι της πόλης θα αφηγηθούν τις δικές τους ευχάριστες δημοσιογραφικές ιστορίες, από αυτές που «δεν χώρεσαν» στα «Δημοσιογραφικά Παρασκήνια» του Νίκου Δημαρά.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!