Δ.Α.Σ.Ω.: Αποτελέσματα ακαδημιών ποδοσφαίρου


Και η φετινή χρονιά έκλεισε με θετικό πρόσημο. Το τεχνητό team είναι απόλυτα ικανοποιημένο για τα πεπραγμένα του χρόνου που μας πέρασε. Όλα τα τμήματα μας διακρίθηκαν με αποτέλεσμα το τμήμα Κ12, με προπονητή τον κ. Ντάρο, να λάβει την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα του Μακεδονικού.
          Οι δραστηριότητες της ακαδημίας μας δεν τελειώνουν όμως με την τελετή λήξης που θα λάβει χώρα την Πέμπτη 13/6 στις 18:00 στο γήπεδο 5x5 στο Κονταξοπούλειο. Την Κυριακή οι αθλητές της ομάδας μας θα παρευρεθούν στην κατασκήνωση με συνοδούς προπονητές τους κυρίους Ντάρο Παναγιώτη και Χασιρτζόγλου Ιορδάνη.
Επιπλέον, οι αθλητές που θα παραμείνουν εδώ θα συνεχίσουν να προπονούνται με τους προπονητές κυρίους Καπασακάλη Τάσο, Κούντη Δημήτριο και Εξαδάκτυλο Παύλο για να συμμετάσχουν στο Διεθνές Φεστιβάλ ποδοσφαίρου στην Κατερίνη στις 26 Ιουνίου. Στο φεστιβάλ αυτό θα πάρουν μέρος μεγάλα club του εξωτερικού όπως η Juventus, Valencia και άλλες.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ TEAM ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

ΔΑΣΩ Κ7 - Αστέρας Αμπελοκήπων Κ7                                   7-3

ΔΑΣΩ Κ8 - Παύλος Μελάς Κ8                                                 2-1

ΔΑΣΩ Κ9 - Παύλος Μελάς Κ9                                                 4-2

ΔΑΣΩ Κ9 - Κεραυνός Αγίου Παύλου Κ9                                 1-1


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!