Nanotechnology 2019, το κορυφαίο συνέδριο σε παγκόσμιο επίπεδο γίνεται στη Θεσσαλονίκη


ΝΑNOTEXNOLOGY 2019 ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ  ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PORTO PALACE
Με αφορμή τη διοργάνωση του σημαντικότερου συνεδρίου Νανοτεχνολογίας, που πραγματοποιείται για 16η χρονιά στη Θεσσαλονίκη, φέρνοντας τα σημαντικότερα ονόματα των Νανοεπιστημών στην πόλη, ο Διευθυντής του Εργαστηρίου Νανοτεχνολογίας του ΑΠΘ καθηγητής Στέργιος Λογοθετίδης, σας καλεί στη Συνέντευξη Τύπου που θα γίνει την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 11 το πρωί στο ξενοδοχείο Porto Palace.
Το NANOTEXNOLOGY 2019 (29/6 -6/7), διοργανώνεται με την υποστήριξη του Δικτύου Έρευνας και Καινοτομίας ΝΑΝΟΝΕΤ, που αριθμεί 570 μέλη-οργανισμούς από όλο τον κόσμο, του Ελληνικού Συνδέσμου Εταιρειών HOPE-A, του ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟΥ Προγραμματος ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ στις Νανεπιστημες & Νανοτεχνολογιες του ΑΠΘ, της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας (ΑΖΚ) και άλλων διεθνών τεχνολογικών φορέων και Πανεπιστημίων. 

800 και πλέον σύνεδροι από 60 χώρες του κόσμου, 500 διακεκριμένοι επιστήμονες , ερευνητές εκπρόσωποι βιομηχανίας , φορείς χάραξης πολιτικής και εκπρόσωποι της διεθνούς πολιτικής ηγεσίας δημιουργούν ερευνητικές και επιχειρηματικές συνέργιες ,ανταλλάσουν απόψεις για θέματα τεχνολογικής αιχμής και ενισχύουν την καινοτομία στα πεδία των Νανοτεχνολογιών, των Οργανικών Ηλεκτρονικών, της Νανοϊατρικής και των τεχνολογιών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών.    

Στη διάρκεια του πολυσυνεδρίου που ξεκινά στις 29 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 6 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζονται νέα επιστημονικά και τεχνολογικά επιτεύγματα που αφορούν στα προηγμένα υλικά, τα ηλεκτρονικά, την ενέργεια , το περιβάλλον, την υγεία , τις μεταφορές, τις κατασκευές, τις επικοινωνίες, την πληροφορική, την ασφάλεια και την εκπαίδευση

 ΓΥΝΑΙΚΕΣ  στις  Νανο - Επιστήμες και Τεχνολογίες

Στη Συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 11 το πρωί στο ξενοδοχείο Porto Palace, η Νανοϊατρός Βαρβάρα Καραγκιοζάκη, υπεύθυνη του τομέα Νανοϊατρικής του Εργαστηρίου Νανοτεχνολογίας του ΑΠΘ, και του Διεθνούς Θερινού Σχολείου Νανοϊατρικής, θα αναφερθεί στη στρογγυλή τράπεζα με θέμα «Γυναίκες στις Νανο-Επιστήμες και Τεχνολογίες» ,όπου για πρώτη φορά γυναίκες ερευνήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα καταθέσουν τις δικές τους εμπειρίες από τον απαιτητικό χώρο των Νανοεπιστημών .
Παράλληλα θα δοθούν στοιχεία για το καινοτόμο πρόγραμμα συνεργασίας του Εργαστηρίου στον πρωτοποριακό τομέα της Νανο-οφθαλμολογίας, αλλά και στις νέες θεραπείες στην καρδιολογία, τον καρκίνο και τα νευροεκφυλιστικά νοσήματα.
Το Nanotexnology 2019, ένας από τους σημαντικότερους επιστημονικούς θεσμούς σε παγκόσμια κλίμακα στον τομέα της Νανοτεχνολογίας και των Νανοεπιστημών περιλεμβάνει τα εξής επιμέρους συνέδρια-επιστημονικά γεγονότα:


• International Workshop on 3D Printing, 3D Bioprinting, Digital and Additive Manufacturing (I3D19)




Κατά τη διάρκεια του ΝΑΝΟΤΕΧNOLOGY 2019  πραγματοποιούνται επίσης το Business Forum και MatchmakingEvents (B2B), αλλά και Ειδικά Συνέδρια -Ημερίδες:
• ΓΥΝΑΙΚΕΣ  στις  Νανο - Επιστήμες και Τεχνολογίες
• EE- ΗΠΑ «Αειφόρες Νανοκατασκευές και Νανοπαραγωγές»
• Ειδικό Συνέδριο για τα ερευνητικά προγράμματα της ΕΕ
• Ειδικό Συνέδριο για την Ανοιχτή Καινοτομία και την πιστοποίηση και μοντελοποίηση των χαρακτηριστικών των υλικών και των διαδικασιών παραγωγής  
• Ειδικό Συνέδριο για την διαδικασία παραγωγής σε πραγματικό χρόνο τη μετρολογία και τον ποιοτικό έλεγχο στην νανο-παραγωγή.




      Επικοινωνία με Δημοσιογράφους: 
Διευθυντής του Εργαστηρίου Νανοτεχνολογίας LTFN του ΑΠΘ καθηγητής Στέργιος Λογοθετίδης 6972 728 558 logot@auth.gr

Μέλος της Οργανωτικής επιτροπής του «NANOTEXNOLOGY2019»
 Αντώνης Θεοδοσίου: 2310998091  Email :info@nanotexnology.com




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!