Βασίλης Παπακωνσταντίνου «Μπλέξαμε…» Νέα Ημερομηνία Τετάρτη 17 Ιουλίου, 21.30


Βασίλης Παπακωνσταντίνου
«Μπλέξαμε…»
ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
Τετάρτη 17 Ιουλίου, 21.30

Η προγραμματισμένη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου για την Τετάρτη 10 Ιουλίου, στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, αναβλήθηκε λόγω συνεχιζόμενης και έντονης βροχόπτωσης. Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιουλίου, στις 21.30.
Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν για τις 10/7 ισχύουν κανονικά. Η προπώληση για την νέα ημερομηνία συνεχίζεται από τα ίδια σημεία από την Παρασκευή 12 Ιουλίου. Για όσους επιθυμούν την εξαργύρωση των εισιτηρίων τους, θα γίνει επιστροφή ως και την Τρίτη 16/7, με τους εξής τρόπους:
1) Όσοι αγόρασαν τα εισιτήρια τους με πιστωτική κάρτα μέσω viva.gr, μπορούν να στείλουν mail στο e.patselas@gmail.com την φωτογραφία του εισιτηρίου τους και η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει άμεσα με πίστωση στην κάρτα τους.
2) Όσοι αγόρασαν το εισιτήριο τους με μετρητά μέσω viva.gr, μπορούν να στείλουν mail στο e.patselas@gmail.com την φωτογραφία του εισιτηρίου τους και έναν τραπεζικό λογαριασμό όπου επιθυμούν να γίνει η επιστροφή των χρημάτων τους (προτιμήστε Τράπεζα Πειραιώς)
3) Όσοι αγόρασαν τα εισιτήρια τους από τα φυσικά σημεία προπώλησης, Ταμεία ΚΘΒΕ (Πλ. Αριστοτέλους, Βασιλικό Θέατρο), Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών και Σάρωθρον, μπορούν από αύριο Πέμπτη ως και την Τρίτη 16/7 (εκτός Σαββατοκύριακου) και ώρες 10:00-14:00, καθώς και την Πέμπτη 11/7 από τις 18:00 έως τις 20:30, από το γραφείο του Φεστιβάλ, Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη. Περισσότερες πληροφορίες: 2310589200

 ---

Ο Βασίλης, ο αιώνιος έφηβος, επανέρχεται την Τετάρτη 17 Ιουλίου, στις 21.30, στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών. Αυθεντικός, συναισθηματικός, εκρηκτικός, ο Βασίλης μετράει «κοντά μισό αιώνα» πορείας, αμέτρητους δίσκους, τεράστιες επιτυχίες και θρυλικές συναυλίες.  Θρυλική αναμένεται να είναι και αυτή στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών με τον Βασίλη να μας τραγουδάει, πέρα από μια επιλογή από τα αγαπημένα μας διαχρονικά τραγούδια-σταθμούς, και κομμάτια και από το νέο του δίσκο «Μπλέξαμε» που κυκλοφόρησε αρχές Ιουνίου σε στίχους της Λίνας Δημοπούλου, του Οδυσσέα Ιωάννου και της Σάννυ Μπαλτζή με μουσική του ίδιου, του Χριστόφορου Κροκίδη και του Αντρέα Αποστόλου.

Με τη νέα του δισκογραφική δουλειά που φέρει το μοναδικό του στίγμα, ο Βασίλης βρίσκει την ευκαιρία να μας «μιλήσει» για το σήμερα, για όλα αυτά που μας συγκινούν και μας προβληματίζουν, για τον έρωτα, την κοινωνία, τους φόβους μας, το όνειρο.

Το βράδυ της 17ης Ιουλίου θα είναι η ευκαιρία μας να ακούσουμε τον δικό μας Βασίλη, με την τρυφερή ροκ φωνή και την ηλεκτρισμένη σκηνική παρουσία που έχει σημαδέψει τις ζωές εκατομμυρίων θαυμαστών του και να ταξιδέψουμε μαζί του σε άλλους μακρινούς μουσικούς προορισμούς.

Μαζί του οι μουσικοί:
Βιολί - τραγούδι: Μαίρη Μπρόζη
Πιάνο / keyboards: Αντρέας Αποστόλου
Ηλεκτρικό Μπάσο: Βαγγέλης Πατεράκης
Τύμπανα: Στέφανος Δημητρίου
Κιθάρες: Γιάννης Αυγέρης
Επιμέλεια ήχου: Αλέξανδρος  Μπίτος, Λυσιέν Κλίμης
Επιμέλεια φώτων: Γιάννης Δίπλας
Ενορχήστρωση: Αντρέας Αποστόλου
Φωτογραφίες: Γιάννης Μαργετουσάκης
Γραφιστική επιμέλεια: Μάνος Σαλούστρος

-------------------------------------------------------------------------------------------

Ώρα έναρξης: 21.30

Τιμή εισιτηρίου
:
12€ (προπώληση), 15€ (γενική είσοδος)

Σημεία Προπώλησης:
-
Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών
- Ταμεία Κ.Θ.Β.Ε. (Πλατεία Αριστοτέλους, Βασιλικό Θέατρο)
- Σάρωθρον (κέντρο)
- Στα καταστήματα
Seven Spots, WIND
- Ηλεκτρονικά στο
viva.gr και στους συνεργάτες του



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!