Συνελήφθη 26χρονος για περίπτωση παράνομης κατακράτησης 19 αλλοδαπών Οι αλλοδαποί κρατούνταν παρά τη θέλησή τους σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη 26χρονος για περίπτωση παράνομης κατακράτησης 19 αλλοδαπών
Οι αλλοδαποί κρατούνταν παρά τη θέλησή τους σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη

Συνελήφθη έπειτα από κινητοποίηση αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, 26χρονος αλλοδαπός, ο οποίος ενέχεται σε υπόθεση παράνομης κατακράτησης αλλοδαπών σε αποθήκη.
Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες χθες (21-07-2019) σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη περιοχής του Δήμου Βόλβης, αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσίας συνέλαβαν τον 26χρονο, ο οποίος μαζί με συνεργούς του που αναζητούνται, κρατούσαν παρά τη θέλησή τους, με την απειλή όπλου, δεκαεννέα (19) αλλοδαπούς που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα έχοντας ως προορισμό τη Θεσσαλονίκη και κρατούνταν μέχρι να διασταυρωθεί η καταβολή χρηματικών ποσών από συγγενικά τους πρόσωπα.
Κατασχέθηκαν ένα (1) πιστόλι με γεμιστήρα που έφερε τέσσερα (4) φυσίγγια και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!