«Σιωπή. 3 Ιστορίες χωρίς λόγια.» στο Χρήστος Τσακίρης από τη Θεατρική Ομάδα Δήμου Παύλου Μελά

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Παύλου Μελά παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Σιωπή. 3 Ιστορίες χωρίς λόγια.», από τη Θεατρική Ομάδα του Δήμου Παύλου Μελά, σε σκηνοθεσία της Θεανώς Αμοιρίδου, το τριήμερο Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 28, 29, 30 Ιουνίου 2019 στο Δημοτικό Θέατρο του Κέντρο Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης, στην οδό Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη.
Η είσοδος είναι ελεύθερη και αντί εισιτηρίου, μπορείτε να ενισχύσετε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παύλου Μελά με συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη προσωπικής υγιεινής και φροντίδας.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους που βασίστηκε στα μαθήματα σιωπηλών αυτοσχεδιασμών με θέμα τα ανθρώπινα συναισθήματα, που έγιναν για τη θεατρική ομάδα κατά τη διάρκεια του χειμώνα (Φεβρουάριος-Μάρτιος). Κάποιοι από αυτούς τους αυτοσχεδιασμούς αποτέλεσαν το πρώτο μας υλικό για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί τρεις σιωπηλές ιστορίες. Τρεις ιδιαίτερες σχέσεις.
Η απουσία του λόγου δυναμώνει τη σωματική έκφραση και η σιωπή με συνοδοιπόρο τη μουσική προσπαθεί να φωτίσει όσα -πολλές φορές- δεν μπορούν να ειπωθούν με λόγια.
Η παράσταση αφιερώνεται σε όλους εκείνους που "έφυγαν" πολύ νωρίς από κοντά μας και ιδιαίτερα στους αγαπημένους μας φίλους και συνεργάτες Θεόδωρο Γαβρίδη και Αντώνη Ζαβουδάκη.

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ
΄΄Η σιωπή μπορεί να φωτίσει την αλήθεια πιο πολύ κι από τον ήλιο.
Η μουσική ακόμη περισσότερο...΄΄
Θεανώ Αμοιρίδου


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Συγγραφική Ομάδα: Θεανώ Αμοιρίδου, Χρήστος Καραμούτας, Μαρία Λαμπριανίδου, Γιώργος Στρέμπλης, Μάγδα Τογκούρη, Γιάννης Φωτιάδης, Γιώργος Κολοβός.
Σκηνοθεσία: Θεανώ Αμοιρίδου
Σύνθεση, Εκτέλεση Μουσικής & Σφύριγμα: Γιώργος Κολοβός
Φωτισμοί: Μάκης Μαριάδης
Μίξη ήχου: Πάρης Βασιλειάδης
Ειδικές κατασκευές: Αθανασία Αποστολίδου, Χαρά Αθανασιάδου

ΔΙΑΝΟΜΗ
"ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ"
Γλύπτης: Γιώργος Στρέμπλης
Άγαλμα: Σοφία Αβραμίδου
Πλούσιος: Δημήτρης Τσακίρης
Αγάλματα: Γιώτα Κυριμλίδου, Μαρία Λαμπριανίδου, Κωνσταντίνα Μπαρούτογλου


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!