Αναστασιάδης: Η κυβέρνηση έδειξε ότι είναι έτοιμη και αποφασισμένη

Αναστασιάδης: Η κυβέρνηση έδειξε ότι είναι έτοιμη και αποφασισμένη



Ο Βουλευτής της Ν.Δ. Σάββας Αναστασιάδης εξέφρασε την πεποίθηση πως,  η  κυβέρνηση έδειξε ότι είναι έτοιμη και αποφασισμένη, ότι μπορεί να λάβει περισσότερα τολμηρά μέτρα για να μεταμορφώσει ριζικά την οικονομία, μιλώντας σήμερα το πρωϊ  στην εκπομπή «Πρωινή ανάγνωση» στο κανάλι της Βουλής (31.07.2019)

« Το κλίμα έχει αλλάξει από την πρώτη μέρα, η κυβέρνηση της Ελλάδος έδειξε στους επενδυτές ότι είναι έτοιμη και αποφασισμένη, ότι μπορεί να λάβει περισσότερα τολμηρά μέτρα για να μεταμορφώσει ριζικά την οικονομία. Μεταξύ των προτεραιοτήτων του, έχει δηλώσει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης , θα είναι η αναβίωση των στάσιμων projects, αρχίζοντας με το Ελληνικό, το οποίο είναι  η πιο εμβληματική από τις μεγάλες επενδύσεις στη χώρα. Όπως και το θέμα της επένδυσης του χρυσού στη Χαλκιδική που άρχισε επίσης να κινείται.....» ανέφερε χαρακτηριστικά, εκτιμώντας πως,

«Αν  αυξηθεί το ΑΕΠ και αν ενισχυθεί ο πλούτος της Χώρας,  οι Εταίροι μας  θα δώσουν τη δυνατότητα στη Χώρα να έχει την υποχρέωση για μικρότερα πρωτογενή  πλεονάσματα, άρα τη δυνατότητα να υπάρχει μεγαλύτερη ρευστότητα στην αγορά , άρα μεγαλύτερη ανάπτυξη και λιγότερα βάρη για τους πολίτες που ουσιαστικά είναι και το ζητούμενο».

Ερωτηθείς για την κατάργηση του ασύλου στα Πανεπιστήμια της Χώρας, απάντησε  πως  στη Χώρα μας μιλάμε πάντα για το αυτονόητο.

« Στη Χώρα μας  δυστυχώς μιλάμε πάντα για το αυτονόητο. Το ότι πρέπει να υπάρχει τάξη και στους χώρους  των Πανεπιστημίων , νομίζω ότι δεν αμφιβάλλει κανείς. Ποιος επιβάλλει την τάξη; Τα αρμόδια όργανα. Είναι ανήκουστο να μη μπορούν να επεμβαίνουν όταν γίνονται παράνομες  πράξεις, κακουργήματα,  διακίνηση ναρκωτικών κ.α. Αυτό εμποδίζει τη διακίνηση των ιδεών που επικαλούνται κάποιοι; Η καταστολή παράνομης πράξης εμποδίζει τη διακίνηση ιδεών;» τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Αναφορικά με το διϋπουργικό νομοσχέδιο για τις αλλαγές στον Κλεισθένη ο κ. Αναστασιάδης  υπογράμμισε  ότι η απλή αναλογική που εφαρμόστηκε στους Δήμους και τις περιφέρειες  , δεν δίνει τη δυνατότητα στην πλειοψηφία να εφαρμόσει το πρόγραμμά της, να κυβερνήσει.

« Η δυνατότητα μιας παράταξης να εφαρμόσει το πρόγραμμά της δεν αποκλείει τις συναινέσεις  και γίνονται συναινέσεις  στην αυτοδιοίκηση πάρα πολλές φορές, αλλά με τη δυνατότητα  να κυβερνηθεί ο Δήμος και να λύνονται τα προβλήματα των πολιτών. Η απλή αναλογική δεν δίνει αυτή τη δυνατότητα» κατέληξε


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!