Σάββας Αναστασιάδης: Ο Λαγκαδάς έδειξε τον δρόμο

Ο ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ

Ανεπανάληπτη σε μαζικότητα και παλμό ήταν η προεκλογική συγκέντρωση του Βουλευτή ΝΔ Β΄ Θεσσαλονίκης  Σάββα Αναστασιάδη στο Λαγκαδά.


Η προσέλευση του κόσμου, που άγγιξε τα χίλια και πλέον άτομα, ήταν εντυπωσιακή καθώς  γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα και τον έξω χώρο του κέντρου εκδηλώσεων “ ΚΟΡΩΝΕΙΑPALACE

Συγκινητικές ήταν οι εκφράσεις και οι εκδηλώσεις αγάπης στο πρόσωπο του Σάββα Αναστασιάδη ενώ τον διέκοψαν πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

 Ο Αναστασιάδης εμφανώς συγκινημένος από την παρουσία και την αγάπη του κόσμου τους ευχαρίστησε και δεσμεύτηκε να συνεχίσει να τους υπηρετεί και να ανταποκρίνεται στην εμπιστοσύνη τους.
 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους γνωστές προσωπικότητες του επαγγελματικού, αυτοδιοικητικού και επιστημονικού χώρου της κοινωνίας του  Λαγκαδά ενώ παρών ήταν και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Ταχματζίδης.














Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!