Ο Μάρκος Μπόλαρης στο Φάρο του Κόσμου

Την ενορία του Αγίου Νεκταρίου, στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε χθες Τετάρτη ο υποψήφιος βουλευτής του Σύριζα Μάρκος Μπόλαρης και ξεναγήθηκε στις υπό ανέγερση δομές για τη φιλοξενία των παιδιών που δείχνουν τις ανάγκες αλλά συγχρόνως τις προοπτικές της γειτονιάς και του προγράμματος του “Φάρου του Κόσμου”.
Ο υποψήφιος βουλευτής εξήρε το έργο του Πατέρα Αθηναγόρα που –όπως χαρακτηριστικά είπε- «εδώ και 15 χρόνια, αθόρυβα αλλά ουσιαστικά, οργανώνοντας τον “Φάρο του Κόσμου”, θέτει στην υπηρεσία των νέων παιδιών μιας υποβαθμισμένης γειτονιάς της Θεσσαλονίκης, τις υπηρεσίες φιλοξενίας τους αλλά και την υποστήριξη για το σχολείο»
Ο κ. Μπόλαρης ενημερώθηκε για τα εξαιρετικά αποτελέσματα των μαθητών, τα οποία αποτυπώνονται στους αριθμούς προσέλευσης των παιδιών στα δύο καινούργια σχολεία του Δενδροπόταμου, και εκφράζονται με τη συμμετοχή των παιδιών στη ρομποτική και την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Αμερική από την ομάδα του Δενδροποτάμου και τόνισε ότι «είναι μία προσπάθεια στην οποία πρέπει να είναι αλληλέγγυα όλη η κοινωνία της Θεσσαλονίκης».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!