Συνελήφθησαν 4 αλλοδαποί κατηγορούμενοι για κλοπή, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και διατάραξη οικιακής ειρήνης Εντοπίστηκαν σε ισόγεια κατοικία της Τούμπας όπου διέμεναν παράνομα

Συνελήφθησαν 4 αλλοδαποί κατηγορούμενοι για κλοπή, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και διατάραξη οικιακής ειρήνης
Εντοπίστηκαν σε ισόγεια κατοικία της Τούμπας όπου διέμεναν παράνομα, σύμφωνα με καταγγελία του νόμιμου ιδιοκτήτη
Ανταποκρινόμενοι σε καταγγελία ιδιοκτήτη ισόγειας κατοικίας στην περιοχή της Τούμπας, που αφορά σε διάρρηξή της και παράνομη εγκατάσταση σ’ αυτή αλλοδαπών ατόμων, αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προσέτρεξαν άμεσα στην οικία.
Κατά την έρευνα, διαπίστωσαν ότι στο εσωτερικό της διέμεναν τέσσερις (4) αλλοδαποί άντρες, οι οποίοι και συνελήφθησαν.
Επιπλέον, σε σακίδια που κατείχαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Ποσότητα ναρκωτικής ουσίας,
  • Έγγραφα και αντικείμενα όπως κινητά τηλέφωνα, κιάλια, ρολόγια χειρός και διάφορα κοσμήματα, τη νομιμότητα κατοχής των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.
Από την προανάκριση που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας προέκυψε ότι, πρωινές ώρες της 05-08-2019, οι συλληφθέντες εισήλθαν παράνομα σε μονοκατοικία της ίδιας περιοχής, απ’ όπου αφαίρεσαν τσάντα της ενοίκου που περιείχε μέρος των προαναφερόμενων αντικειμένων.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών και θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!